More

    Vil Amy Schumer overvinne Grammy Bias mot kvinner for å vinne Best Comedy Album?

    Grammysene handler om mer enn bare musikk. Opptaksakademiet belønner også komedie og talt ordopptak, og i år Amy Schumer plukket opp nominasjoner i begge kategorier. Dette er de første nominasjonene for Schumer, så vil hun vinne beste komediealbumet på sitt første forsøk? For å gjøre det, må hun overvinne en langvarig Grammy-bias mot kvinnelige komikere. Schumer hevder for « Live på Apollo », hvis tv-versjon på HBO tjente sine Emmy nominasjoner for best mulig rekke spesielle og beste variasjonspesialskrifter tilbake i september. Hennes feministiske komedie har oppnådd sin anerkjennelse og en tidligere Emmy-seier for best sortiscing-serien for « Inside Amy Schumer » (2015). « Inside Amy » var det første kvinnelige sentrert showet for å vinne beste utvalgsserier siden « Tracey tar på seg … » i 1997, og Schumer må knuse et lignende glassloft på Grammys. I de siste 30 årene har bare en kvinne vunnet: Kathy Griffin i 2014 for « rolig ned Gurrl. » Og siden kategorien ble etablert i 1959, har bare fire andre kvinner hersket: Jo Stafford (« Jonathan og Darlene Edwards i Paris, » 1961), Elaine kan (« a Kveld med Mike Nichols og Elaine May, « 1962), Lily Tomlin ( » Dette er et opptak, « 1972) og Whoopi Goldberg ( » Whoopi Goldberg: Original Broadway Show Recording , « 1986). Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora To andre kvinner har også en sjanse til å gjøre historien i denne kategorien også, noe som gjør dette til første gang i Grammy History som kvinner holder et flertall av nominasjoner. En av Schumers rivaler er Margaret Cho (« American Myth »), som er nominert for fjerde gang og sikter mot hennes første seier. Og tig notaro (« boyish girl avbrutt ») er nominert for andre gang; « Boyish Girl » tjente også Notaro en Emmy nominasjon for best variasjon spesiell skriving sammen med Schumer. At Emmy for variasjon Special Writing til slutt gikk til Patton Oswalt for å snakke for klapping.  » Han er nominert til det opptaket her også, så kanskje han er virkelig den som skal slå i denne konkurransen. Dette er hans fjerde nominasjon i de siste åtte årene, men han har ennå ikke vunnet. Avrunding av kategorien er David Cross for « Amerika … flott … » Han er nominert for andre gang, og siden han også venter på sin første seier, kan vi være sikre på en ting: Denne kategorien er Garantert å krone en helt ny mester. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts