More

    Vil Barbra Streisand endelig vinne Grammy for tradisjonell pop, eller vil det være Nobelprisvinner Bob Dylan?

    Vil dette endelig være året som legendariske sanger Barbra Streisand endelig vinner Grammy for Best Traditional Pop Album? Kategorien ble etablert i 1992, og Streisand har nå blitt nominert 11 ganger uten å vinne. Det skyldes i stor grad til Tony Bennett , som har monopolisert prisen med 13 seire – det er mer enn halvparten av premiene som har blitt gitt ut, inkludert de to siste på rad. Men Bennett er ikke nominert i år, som endelig kunne gi Streisand åpningen hun har ventet på. Streisand er nominert til « Encore: Movie Partners Sing Broadway, » der hun utfører vise melodi duetter med Hugh Jackman , Jamie Foxx , Anne Hathaway og mer. Den debuterte på nummer-ett på billboard 200 albums diagram, som gjør den til den eneste kartplaten i denne kategorien. Til dato Streisand er en åtte-time Grammy-vinner, inkludert album i året i 1964 for « The Barbra Streisand Album » og Song of the Year i 1978 for « Evergreen » fra « en stjerne er født », men hun har egentlig ikke Vant enhver pris siden hevdet Best Kvinne Pop Vocal for « The Broadway Album » i 1987 – 30 år siden. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Men hun må komme forbi Bob Dylan , som hevder for « fallne engler », som består av sanger som tidligere ble registrert av Frank Sinatra . Dette er Dylans andre rette nominasjon i denne kategorien, etter « Shadows in the Night » i fjor. Han er en 11-timers Grammy-vinner samlet, og på toppen av at han bare ble tildelt Nobelprisen for litteratur i år, en enestående prestasjon for en musiker. De er sammenføyt av en annen legendarisk musikk veterinær, Willie Nelson for « Summertime: Willie Nelson Sings Gershwin, » der han utfører popstandarder, inkludert « La oss ringe hele tingen av » og « som er omfattet av deg. » Dette er hans tredje nominasjon i kategorien, men han har ennå ikke å vinne den. Imidlertid har han samlet syv grammys i løpet av sin karriere hittil. Fotogalleri: De største Grammy-vinnere av all tid Også nominert for tredje gang er Josh Groban for « stadier live »; Som Streisands album består det av sanger fra Broadway-musikaler, og dette live-settet følger studioopptaket « -stadiene », som ble nominert til denne prisen i fjor. Men i motsetning til Streisand, Dylan eller Nelson, har Groban aldri vunnet en Grammy før, men han er langt den yngste nomineren i dette løpet i 35 år, så han har tid ennå. Avrunding av kategorien er Andrea Bocelli for « Cinema », som han utfører klassiske filmsanger som « Maria » fra « West Side Story » og « Moon River » fra « Frokost på Tiffany’s. » Den berømte tenoren er nominert for første gang i denne kategorien, og det er hans fjerde nominasjon generelt, inkludert et beste nytt kunstnerbud i 1999, men han har også ennå å vinne i en hvilken som helst kategori. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts