More

    Vil Weezes 10. Album være deres 1ste for å vinne Grammy for Best Rock Album?

    Bandet weezer dannet på 1990-tallet og har hatt populær suksess helt siden deres trippel-platina, selvbetjente debutalbum ble utgitt i 1994, men de vunnet ikke en enkelt Grammy til 14 år senere, Når de hevdet beste musikkvideo for « svinekjøtt og bønner » (2008). Men det er den eneste prisen de har mottatt fra opptaksakademiet så langt. I år håper de å endelig legge til deres tally ved å vinne beste rockalbum for deres nyeste selvbetegnede album (det er deres fjerde eponymous sett, også kjent som « det hvite albumet »). Det er deres 10th album generelt, og ikke bare ville det være deres første å vinne denne kategorien, det er deres først å bli nominert. Ingen av Weezers tidligere ni album har oppnådd en nominasjon på Grammys, og gjenkjenne dem i år gir velgere en sjanse til å korrigere den tilsynet. Enda bedre eller dem, denne kategorien har favoriserte veteraner de siste årene, med de tre siste premiene som går til veletablerte handlinger LED Zeppelin (« Celebration Day, » 2013), beck (« Morgenfase », 2014) og Muse (« Droner, » 2015). Men gjør det vondt Weezer betydelig at dette er deres eneste nominasjon i år? Kanskje ikke – Muse hadde ingen andre nominasjoner i fjor da de regjerte, og Weezers rivaler er på samme måte underrepresentert i andre kategorier. De er oppe mot en yngre, men fortsatt etablert gruppe, panikk! På diskoteket , som kjemper for sitt femte studioalbum, « død av en bachelor ». Som Weezer, er de iverksatt for en albumpris for første gang, og de har ingen andre nominasjoner i år. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora bur Elephanten er også nominert til Best Rock Album for første gang for deres fjerde album « Fortell meg at jeg er pen, » men de ble nominert til beste alternative album i 2014 for deres siste innsats,  » Intellelhobia.  » Dette er også deres eneste nominasjon i år. Også nominert er blink 182 for deres syvende album, « California ». Gruppen er best kjent for sine treff fra slutten av 1990-tallet og tidlig på 2000-tallet som « Hva er min alder igjen? » og « alle de små tingene », men dette er den første og eneste Grammy Nominasjon bandet som noen gang har mottatt. Den eneste nominert i dette løp med et bud i enhver annen kategori er det franske tungmetallbåndet Gojira , opp for sitt sjette album « magma. » De har en ekstra nominasjon for beste metallytelse for deres sang « Silvera. » Betyr det sterkere støtte til gruppen? Ikke nødvendigvis – de er det eneste metallbandet som er nominert til Best Rock Album, så det er usannsynlig at deres rivaler i denne konkurransen ble vurdert i samme kategori. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts