More

    2017 Grammy Utøvere annonsert: Bruno Mars lagt til Lineup for musikkens største natt

    Opptaksakademiet har kunngjort at Bruno Mars vil ta scenen for å utføre på 59. Grammy Awards, som vil lufte på CBS på søndag, 12. februar. Mars er den regjerende Grammy-vinneren for opptak av året for « Uptown Funk », hans samarbeid med Mark Ronson . Han har styrt tre andre ganger så langt i sin karriere: Beste mannlige popvokale ytelse for « akkurat slik du er » (2011), beste pop vokalalbum for « uortodokse jukebox » (2014) og beste pop duo / gruppe ytelse for  » Uptown funk.  » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Han er nominert igjen i år, selv om du kanskje ikke har lagt merke til. Hans produserende lag Smeezingtons bidro til adele s album « 25, » så Mars er en nominert for album av året. Han hadde ikke noe kvalifisert materiale av sin egen utgitt under denne Grammy-syklusen, men hans tredje studioalbum, « 24K Magic », ble utgitt i november 2016, så det er en sterk sjanse han vil gjøre et annet utseende som en nominert på 2018 Grammys. Topp 20 artister som aldri vunnet en Grammy Mars knytter seg til tidligere utøvere Adele, John Legend , Metallica , Carrie Underwood og Keith Urban . 2017 Grammy Awards holdes på Staples Center i Los Angeles, California. Arrangementet blir vert for første gang av James Corence , en Tony og Emmy vinnende utøver og verten CBSs « sent sen show » hvor han allerede har blitt koselig med flere Grammy-vinnere takket være hans virale segment « Carpool Karaoke. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts