More

    2017 Grammy Utøvere annonsert: John Legend, Carrie Underwood & Metallica vil ta scenen

    Recording Academy har kunngjort sin første runde av utøvere som vil ta scenen på den 59. Grammy Awards, som vil lufte på CBS på søndag, 12. februar: John Legend , Metallica , Carrie Underwood og Keith Urban . Legenden har ingen Grammy-nominasjoner i år, men han er en 10-timers vinner til dags dato, som starter med sin beste nye kunstner seier for 11 år siden (2006). Legendarisk tungmetallband Metallica er også Grammy favoritter, etter å ha vunnet åtte ganger i bergkategorier; I år er de nominert til beste rock sang for « hardwired ». Carrie Underwood er en syv-time Grammy-vinner. Hun hevdet den beste nye kunstneren i 2007, året etter legenden gjorde, og siden da har hun vært en favoritt i landets prestasjonskategorier. Hun er nominert igjen for beste land solo ytelse i år for « kirkeklokker. » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Fellow Country Star Urban har vunnet fire landsprestasjoner Grammys, og i år er han oppe for et annet par tildeler: Best Country Solo (« Blue er ikke din farge ») og beste landalbum (« Ripcord »). 2017 Grammy Awards holdes på Staples Center i Los Angeles, California. Arrangementet blir vert for første gang av James Corence , en Tony og Emmy vinnende utøver og verten CBSs « sent sen show » hvor han allerede har blitt koselig med flere Grammy-vinnere takket være hans virale segment « Carpool Karaoke. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts