More

    Chance Rapperen har svært smal Grammy-fordel for beste nye kunstner i henhold til våre eksperter

    Med Grammy-prisen som holdes på søndag, 12. februar, live på CBS, har våre musikkeksperter nå chimed i med sine spådommer for hvem som vil vinne på musikkens største natt, og med 8/11 odds fra våre åtte eksperter, sjanse Rapperen er spådd for å vinne beste nye artist, men ikke mye. Chance er den mest nominerte artisten i det nye kunstnerløpet med syv bud, men opptaksakademiet har en historisk forspenning mot hiphop-artister i det generelle feltet. Fem av våre åtte eksperter forutsier en sjanse Rapper-seieren: Joyce Eng (TV Guide), Lyndsey Parker (Yahoo Music), Paul Sheehan (Gull derby), adnan virk (ESPN) og Chris Willman (Gold Derby). På andreplass er ChainSmokers med 9/5 odds; De tre ekspertene som plukker dem til å vinne, er Glenn Gamboa (Newsday), Edna Gundersen (Gold Derby) og Tom O’Neil (Gold Derby) . De har bare to andre Grammy nominasjoner: beste pop duo / gruppe for « nærmere » (med Halsey ) og beste dansopptak for « ikke la meg ned » (med daya ), men siden sjansen og kjefterne konkurrerer i forskjellige sjangerfelt, er det vanskelig å gjøre en direkte sammenligning av deres støtte fra velgerne. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Resten av konkurrentene er mye lenger bak: Maren Morris med 40/1 odds, Kelsea Ballerini med 66/1 odds og Anderson Paak med 80/1 odds. Ifølge våre samlet samlede odds med spådommene til alle eksperter, redaktører, topp 24-brukere (de som gjorde det beste på deres vinnervinner i fjor), alle Star Top 24 (som fikk de høyeste poengene når du kombinerer de to siste årene  » Grammy-vinnere) og alle brukere, rangeringene er de samme. Den favoriserte valget på over 900 personer er sjanse på rapperen med 9/10 odds over kjedesmåkere med 9/4 odds. Morris følger med 13/2 odds, og deretter ballerini på 50/1 og paak på 66/1. Hvem tror du vil vinne mest Grammys: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West eller …? [Poll] Våre redaktører er imidlertid uenige med konsensusen. Bare en av oss prognoser en seier for Chance rapperen: Sheehan. I stedet sier tre av oss at det vil være kjedesmåkere: Marcus James Dixon , Rob Licuria og O’Neil. De to siste – Chris Beachum og meg selv – satser på landsanger Morris. De øverste 24 brukerne er enige med konsensus som sjansen rapperen er ute foran, men de er også skarpt delt. Fjorten av dem backing sjanse til å vinne inkludert Charles lyse , som fikk høyest poengsum forutsi fjorårets vinnere med 90% nøyaktighet. Fem andre forutser kjedesmåkere, mens de siste fem prognoser Morris. Vår All-Star Top 24 er tilsvarende delt, med 16 å ta en sjanse, fem favoriserende chainsmokers og de siste tre backing Morris. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts