More

    Kan Anderson Paak eller Chance rapperen overvinne Grammy Bias mot Hip-Hop for å vinne beste nye artist?

    Beste nye kunstner har alltid vært blant de mest kontroversielle kategorier på Grammys. Fra sin antatte forbannelse for å skifte kvalifikasjonsregler til den beregnede tilbakekallingen av Karaoke-Superstar 1990-mottakere Milli Vanilli , er det lett for tilskuere å velge de nominerte og vinnere fra hverandre. Årets finalister sperre rap ( sjanse Rapper ), land ( Kelsea Ballerini og Maren Morris ), dans ( ChainSmokers ) og R & B ( anderson paak ). Med ingen klar frontrunner, må vi se nærmere på fordelene og ulemperne i årets opsjoner. La oss starte med favoritten i henhold til våre racortrack odds og kategoriens største overraskelse, som representerer R & B og hip-hop i år. anderson paak Hvorfor han vil vinne: han er årets alternative valg Det er ingen rene pop eller rock nominere i år, men Anderson Paak kan være det valget som kommer nærmest med sin fusjon av funk, sjel og hip-hop. Paak er en multi-instrumentalist som fikk en stor pause ved å spille trommer på dr. Dre s Grammy-nominert album « Compton. » Hans tekster er gjennomtenkt, følsomme og selvskrevne. Han blander synger og rapper på en måte som er moderne ( Drake ) ennå klassisk ( Lauryn Hill ). Hvis velgerne leter etter en studert og tradisjonell musiker, er Anderson Paak det klare valget. Hvorfor vil han ikke vinne: På et lite felt har han sterk, direkte konkurranse Opptaksakademiet er urolig om hip-hop i de beste kategoriene (mer på det senere). Men selv om velgere endelig sværes av sjangers overveldende popularitet (ta en titt på de mest streamede sangene på Spotify), er Paak ikke kategoriens eneste valg. Han er heller ikke kategoriens mer populære valg. Hvis du leter etter en hip-hop-mester i år, vil det mer sannsynlig være sjanse på rapperen. De to vil sannsynligvis dele stemmer, forlater Anderson Paak med dårlig sjanse for å bli kronet beste nye kunstner. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Chance Rapper Hvorfor vil han vinne: i tillegg til hans talent og hans sjarm, sjansen spiller spillet Sjansen er uten tvil den mest kritikerroste nominert i år, og selv om han aldri lanserte sitt album for salg, er hans streamingnumre og touring-inntekter imponerende. Dette var nok til å sette ham på Akademiens radar, men for å forbedre hans sjanser (ingen ordspill ment) tok han noen ekstra skritt. Først brukte han sitt kjennetegn på Kanye West ‘s « ultralight beam » for å referere sitt ønske om å vinne en Grammy; Lyric bemerket at et album måtte være tilgjengelig for salg for å være kvalifisert for en nominasjon, men noen måneder senere, etter sjanse til « Coloring Book » ble utgitt gratis, endret Grammy-regelen for å tillate streaming-bare titler en sjanse på et trofé. Så senere i året tok sjansen ut en annonse i billboard, og spør om stemmer. Hans gutta sjarm kombinert med sin opprinnelige musikk kunne godt kutte gjennom i et relativt åpent år for beste nye kunstner. Hvorfor vil han ikke vinne: Grammy velgerne vet ikke hvordan man skal håndtere RAP i det generelle feltet Siden tusenårsskiftet, er de eneste rap-artister å vinne en av de fire øverste prisene outkast (Album of the Year for « Speakerboxx / The Love Nedenfor » 2004) og Macklemore < / sterk> og Ryan Lewis (Best New Artist, 2014). Det er bare to av 68, eller 3% av alle generelle feltvinnere siden 2000. Det betyr høyt ansett superstjerner som Kanye West, Jay Z , Missy Elliott , Kendrick Lamar og Eminem , blant annet, har blitt stengt. Også vurdere at Outkast og Macklemore vant stor etter å ha kjørt høyt med verdensobliggende treff – « Hei YA » og « Thrift Shop, » henholdsvis – som eksponerte dem så bredt og som pop-vennlig et publikum som de kunne få. Mens sjansen har sikkert vært synlig i år, har han ikke brutt seg gjennom topp 40 for å bli et husstandsnavn som de nevnte tidligere vinnere. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts