More

    Rihanna & Drake, Lukas Graham, Twenty One Pilots Battle for Grammy i Jam-Packed Pop Duo / Group Race

    Grammy for beste pop duo / gruppe ytelse har en flott track record. I sine siste fem år har det hedret oppgangen av årets mester tre ganger. I år går ikke fra den banen, da alle fem nominerte rangerte blant billboards topp 20 treff av 2016 (den laveste av dem på # 12). Konkurransen er hard, men bare en kan få gullet. Nominene er « nærmere » av ChainSmokers med Halsey , « 7 år » av Lukas Graham , « Arbeid » av Rihanna < / strong> med Drake , « billig spenning » av Sia med Sean Paul , og « stresset ut » av tjueen piloter < / sterk>. Av dem er tre også nominert til opptak av året – « 7 år », « arbeid » og « stresset ut ». La oss vurdere fordelene og ulemperne av de tre nå. Lukas Graham, « 7 år » Hvorfor de vil vinne: de har de store nominasjonene til å støtte en genre vinner Tradisjonelt, en titt på nominene for album, rekord og sang av året, gi oss god innsikt i de sannsynlige vinnere i sjangre kategorier. Nylige vinnere av denne kategorien inkluderer rekord av året Champs Mark Ronson og Bruno Mars (« Uptown Funk, » 2016); daft punk , Nile Rodgers og Pharrell Williams (« bli heldig, » 2014); og gotye og kimbra (« noen som jeg pleide å vite, » 2013). I år er Lukas Grahams « 7 år » den eneste pop duoen / gruppens ytelse nominert å score nominasjoner for både rekord og sang av året. Den sentimentale favoritten kan vinne denne kategorien som en trøstpris hvis Adele og Beyonce bulldoze gjennom det generelle feltet som de forventes å gjøre i henhold til våre racerirack odds. Hvorfor de ikke vil vinne: Noen ganger tar det mer enn en hit sang for å vinne en Grammy Som nevnt ovenfor, nyere vinnere av denne kategorien inkluderer kraftverksnavn som Bruno Mars, Mark Ronson og Pharrell, i tillegg til Christina Aguilera , Amy Winehouse , og Tony Bennett . Mens « 7 år » var en stor hit, har Lukas Graham ennå ikke den langvarige industrien Cred for å matche disse A-Listers. Deres konkurranse inkluderer høyt ansett superstjerner som Rihanna, Sia og Drake, så vel som nyere, konsekvente hit-beslutningstakere tjuefire piloter og kjedesmåkere. Med bare en allment gjenkjennelig sang til sitt navn, kan velgere føle at de ikke har tjent ennå sin Grammy. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Rihanna & Drake, « Arbeid » Hvorfor de vil vinne: Navngjenkjenning Dette paret har en kombinert 16 Grammy-nominasjoner i år, inkludert en felles oversikt over året nom for « arbeid ». De er to av de største superstjernene på planeten, og de har bygget opp rikelig med god vilje med sine fans og i bransjen. « Arbeid » er et av mange samarbeid mellom Rihanna og Drake, men det er den største av dem alle – det tilbrakte ni uker på toppen av billboardet, 100 i fjor. I konkurranse med mange nykommere kan Rihanna herske her som en av de mest sympiske og spennende artister i virksomheten. Det er en pop-kategori, og ingen her er mer populær enn Rihanna eller Drake. Hvorfor de ikke vil vinne: Tradisjonelle Grammy velgerne kan ikke « få » « arbeid » Til tross for å være en massiv tvers av the-brettet, kan « arbeid » være ganske polariserende. Dens klubbvennlige tekster, Dancehall-produksjon, og Rihanna’s Patois kan vise seg å være en vanskelig salg med en stemmebrytende kropp som vanligvis hyler mer tradisjonelt musikantskap. RIRIs mangel på kompromiss kan koste henne en seier her, men ikke føler meg dårlig hvis hun mister, som hun har syv andre nominasjoner i år. Hvem tror du vil vinne mest Grammys: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West eller …? [Poll] tjueen en piloter, « stresset ut » Hvorfor de vil vinne: kategorien leser pop, men velgere vil ha rock! I likhet med kjedesmåkere, viste tjuefire piloter med en unrelenting streng med tre store singler i 2016, hodet av « stresset ut ». Men i motsetning til kjedesmåkere med deres elektroniske fundament, la 21p sitt grunnlag på de alternative diagrammer, noe som gir dem en unik type rocker troverdighet i en kategori som ellers domineres av rene pophandlinger. Den kanten har jobbet underverk i store kategorier i tidligere år for artister som Kings of Leon (« Bruk noen » 2010 rekord av året) og Lorde (« Royals »,  » 2014 Song of the Year). Hvorfor de ikke vil vinne: Deres nominert singel kan være gamle nyheter Med konkurranse denne sterk, kan det være viktig at velgerne føler at deres valg er frisk og spennende. Mens tjuefire piloter hadde et bannerår, har de hatt like suksess og kanskje større anerkjennelse med deres nyere lydtrack single « hedninger » (fra « selvmordsgruppe »), nominert i rock og visuelle medie kategorier i år. « Stressed out, » i mellomtiden debuterte på billboards alternative sanger i sommeren i sommeren 2015, så kanskje velgere har flyttet på, ikke bare til bandets nyere singler, men til de nyere nominasjonene i denne kategorien. « Nærmere » rider fortsatt høyt på den varme 100 og Rihanna og Sias treff ble kartlagt godt inn i sommeren 2016. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts