More

    Vil ChainSmokers gjøre Grammy History ved å vinne beste nye artist for elektronisk dansemusikk?

    Beste nye artist er en av de mest idiosynkratiske kategoriene i Grammys, fra den antatte forbannelsen som skal skje karrieren til tidligere vinnere, for ofte å skifte kvalifikasjonsregler, og la oss ikke glemme den beryktede tilbakekallingen av prisen fra Karaoke-Superstar 1990-mottakere MILLI VANILLI . Det er lett for tilskuerne å velge de nominerte og vinnere fra hverandre. Årets finalister sperre rap ( sjanse Rapper ), land ( Kelsea Ballerini og Maren Morris ), dans ( ChainSmokers ) og R & B ( anderson paak ). I et år uten avgjørende FraTrunner må vi se nærmere på fordelene og ulemperne i årets opsjoner. Vi har allerede diskutert Hip-Hop Rivals Chance og Paak og Country Contenders Morris og Ballerini, så la oss nå vurdere årets Edm standout. The ChainSmokers Hvorfor de vil vinne: Topp 40 radio er på deres side De siste fire vinnerne i denne kategorien har dominert popdiagrammene i deres respektive breakout år. I det nærmeste av disse løpene sang-langs choruses of moro. Outscored den innsiktsfulle lyricismen av Frank Ocean i 2013, akkurat som Meghan Trenor ‘ S Parade of Hits slo ut det unike perspektivet til Courtney Barnett i fjor. Som de tidligere vinnere har kjedesmåtene vært den klare breakout-artisten av året når det gjelder salg og airplay. Den tredje i en påfølgende streng av hit-singler for duoen, « nærmere », regjerte du på Billboard Hot 100 Singles-diagrammet i 12 uker. Hvis velgere mener at den elektroniske duoen kan holde stripen i live, vil det være en enkel seier for kjedesmåkere. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Hvorfor de ikke vil vinne: er musikken for lett, og enda mer så for moderne? Kjedemerkene har styrt billboarddiagrammer med en løp på øyeblikkelig fengende dansestrømmer. Men mens de har spikret lyden av airwaves, kan det ikke være så vellykket med de eldre registreringsakademiske velgere. Tidligere chart-toping-vinnere som Sam Smith og trener, tilbakekalte gammel sjel i sin pops-hits i 2010 og Macklemore & Ryan Lewis Brided Modern Hip-Hop-produksjon med sosialt bevisste tekster. Den elektroniske duoen nominert i år kan ha en tøff tid som forbinder med treff som eschew de mer tradisjonelle reglene som generelt har definert de store Grammy-vinnere. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts