More

    Vil Dierks Bentley endelig vinne sin første Grammy med hjelp fra Elle King?

    Country Singer Dierks Bentley går opp på en liste han sannsynligvis ikke vil være på lenger. Han har blitt nominert til 12 Grammys og har mistet hver. For tiden er han bundet som den niende mest nominerte artisten uten en seier, og han er på andreplass blant landartister, bak Martina McBride med 14 mislykkede Grammy-bud. Kan Bentley endelig vinne i år med litt hjelp fra Elle King ? Bentley og King er nominert til Best Country Duo / Group Peopion for deres samarbeid « forskjellig for jenter » fra sitt nyeste album, « svart ». Dette er hans 13. nominasjon og hennes tredje, og selv om dette er den eneste nominasjonen for noen av dem i år – « svart » ble snubbet for beste landalbum – sangen er allerede en bevist vinner, som har hevdet vokalhendelse av året på 2016 CMA Awards. Så kan han endelig sette en i vinkolonnen? En annen popstjerne er nominert i dette løpetidet for å bli med i styrken med en forsinket lands favoritt: rosa , som er nominert til å « sette verden i brann » med Kenny Chesney . Rosa har vunnet tre Grammys, men nå håper hun å presse Chesney til en etterlengtet første vinn. Som Bentley har Chesney aldri vunnet, men selv om Chesney har oppnådd færre nominasjoner han har ventet mye lenger: Hans karriere går tilbake mer enn 20 år, inkludert flere entertainer av årets seire på både ACM og CMA Awards, men Grammy fortsetter å unnslippe ham. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora De må begge komme forbi den legendariske Dolly parton , nominert til en versjon av hennes ikoniske sang « Jolene » utført med en Cappella-gruppe pentatonix . Parton har vunnet syv Grammys ut av en hel del 47 karriere nominasjoner; Hun er selv blitt nominert to ganger før for « Jolene »: Best Country Female Vocal i 1975 for en innspilt versjon og i 1976 for en live-versjon. Men hun har aldri vunnet for sangen, selv om det er en av hennes mest kjente, og hun har ikke vunnet i noen kategori siden 2002. Men Pentatonix vant sin første Grammy for bare to år siden, så kanskje deres ukonvensjonelle team vil være nøkkelen til seier for begge. Chris Young er nominert for å « tenke på deg », hans duet med Cassadeee Pope , som vant sesong tre av « The Voice » i 2012. Som vi har sett fra < Sterk> Carrie Underwood ‘s imponerende track record Grammy velgere er mer enn villige til å omfavne reality tv champs. Men dette ville være den første Grammy-seieren for begge. Avrunding av kategorien er « 21 sommer » av Brothers Osborne , som er den eneste etablerte landgruppen i en kategori full av samarbeid, så kanskje det vil hjelpe dem å skille seg ut. De er relative nykommere, etter å ha gitt ut debutalbumet « Pawn Shop » i januar 2016, men dette er deres andre rette nominasjon i denne kategorien. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts