More

    Vil Kelsea Ballerini eller Maren Morris vinne Grammy for beste nye artist, eller vil de dele landstemmen?

    Beste nye artist er ofte en av de mest uforutsigbare kategoriene på Grammys. Fra sin antatte forbannelse som befinner seg i de siste vinnerne, for å endre kvalifikasjonsregler, til den beryktede tilbakekallingen av Karaoke-Superstar 1990-mottakere Milli Vanilli , er det enkelt for tilskuere å velge nominerte og vinnere fra hverandre. Årets finalister sperre rap ( sjanse Rapper ), land ( Kelsea Ballerini og Maren Morris ), dans ( ChainSmokers ) og R & B ( anderson paak ). Med ingen åpenbar Frontrunner, må vi se nærmere på fordelene og ulemperne i årets opsjoner. Vi har allerede diskutert Hip-Hop Rivals Chance og Paak, så la oss nå vurdere årets to landskonkurrenter. Maren Morris Hvorfor vil hun vinne: En seier for Maren Morris ville være rett i Grammys ‘Comfort Zone Som en kvinnelig lands sanger-låtskriver, er Morris rett hjemme som en Grammy-nominert. Med kraftige rør og et perspektiv som bare er igjen av landets mainstream, er hun i samme familie av de siste BNA-nominertene som Brandy Clark og Kacey Musgraves . Hennes musikk er kjent nok til å ikke skremme velgere bort, men nåværende og progressive nok til å opphisse dem. Hennes kjørefelt til seier er den klareste blant årets nominere, i hvert fall på papir. Hvorfor hun ikke vil vinne: Winning Best New Artist krever et element av crossover suksess Morris hadde et breakout år i 2016, men hennes suksess har ennå ikke nærmet seg den massive crossover appellen av tidligere general-felt landlige vinnere som Lady Antebellum , Dixie Chicks , eller Taylor Swift . Det er vanskelig for sjangertartister å vinne en av de øverste priser, og mens Maren Morris nominasjon var relativt lett å forutsi, kunne vinnende vise seg vanskeligere. Mens hennes « SNL » -prestasjon var godt tidsbestemt og effektiv, kan hennes navn ikke være gjenkjennelig nok til å fange prisen kommer 12. februar. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora kelsea ballerini Hvorfor hun vil vinne: det er laget for radio country musikk og den er tilkoblet Kelsea Ballerini hadde et godt år på landsdiagrammer, og ble den første kvinnelige kunstneren for å treffe nummer ett med en debut single siden tidligere beste nye kunstnervinner Carrie Underwood over et tiår siden. Den pop-lands produksjon av hennes musikk husker tidlig Taylor Swift, og ballerini selger hennes lovelorn singler fantastisk. Disse sammenligningene til Queens of Country (selv om Taylor er nå en fullblåst popstjerne), kan ikke bare være tilfeldighet – hun kunne følge i sine Grammy fotspor. Hvorfor hun ikke vil vinne: Head-to-head Country Battle kan være for mye for å overvinne Akkurat som Anderson Paak vendt mot motgang Hip-Hop Artist Chance rapperen, er det nesten uunngåelig at Kelsea Ballerini vil ha en tøff tid å vinne beste nye artist mens andre landsanger Maren Morris gobbling opp en god del av stemmer. Og mens de er veldig forskjellige artister med forskjellige viftebaser, er det umulig å ikke sammenligne dem direkte. Kelsea hadde det sterkere året på diagrammene, men Morris modne land av land er mer i tråd med hva velgerne som svarer på i de beste kategoriene. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts