More

    2017 Grammy Tributes annonsert: George Michael & Prince å bli feiret på musikkens største natt

    8. februar annonserte opptaksakademiet et par spesielle hyllestyrer for musikkens største natt: sena George Michael og Prince vil bli feiret på den 59. Grammy Awards, som vil lufte på CBS søndag, 12. februar. Prince døde 21. april 2016, i en alder av 57 som følge av en overdosering av narkotika. Han er best kjent for sin musikalske film « Purple Rain » og dens lydspor, som vant ham en Oscar og to av hans syv karriere Grammys. George Michael døde noen måneder senere, på julaften. Den britiske stjernen steg til berømmelse som medlem av duoen wham! før du slår ut på egen hånd. Hans mest kjente sanger inkluderer « uforsiktig hviske », « Jeg vil ha din sex » og « frihet « 90. » Selv om han bare vant to Grammys i løpet av sitt liv, var en av dem album i året for sin debut soloalbum « tro » i 1989. Said Recording Academy President og CEO Neil Portnow I en uttalelse var George Michael og Prince Pop-ikoner som viste sjeldne musikalske geni og andreworldly Charisma. Mens hver hadde en distinkt stil og lyd, ble de begge elsket av publikum over hele verden. Passettene av to slike kreative innovatører var et stort tap for det kreative samfunnet; Opptaksakademiet er ydmyket for å hilse på sine enorme legater på Grammy-scenen.  » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Lagt til Grammy Executive Producer Ken Ehrlich , « Mens Grammy Awards primære fokus er å feire og ære årets beste i musikk, anser vi det på vårt ansvar for å fortelle musikks bredere historie ved å hedre sine legemidler tapt.  » Spesifikke detaljer om hyllestasjonene ble ikke avslørt, men tidligere annonserte utøvere inkluderer Lady Gaga , Kelsea Ballerini, Lukas Graham, Demi Lovato, Andra Day, Tori Kelly, Cynthia Erivo , John Legend , adele , William Bell , Chance Rapper , Gary Clark Jr. , daft punk , alicia nøkler , Bruno Mars , Maren Morris , Anderson Paak , Sturgill Simpson , en stamme som heter Quest , Carrie Underwood , Keith Urban , og The Weeknd . 2017 Grammy Awards holdes på Staples Center i Los Angeles, California. Arrangementet blir vert for første gang av James Corence , en Tony og Emmy vinnende utøver og verten CBSs « sent sen show » hvor han allerede har blitt koselig med flere Grammy-vinnere takket være hans virale segment « Carpool Karaoke. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts