More

    2017 Grammy Utøvere annonsert: Demi Lovato & John Legend vil gi spesielle hyllestasjoner

    Den 7. februar annonserte Recording Academy syv ekstra kunstnere som vil ta scenen på musikkens største natt: Kelsea Ballerini , Lukas Graham , demi lovato , Andra Day , Tori Kelly , cynthia erivo og John Legend vil utføre på 59. Grammy Awards, som vil luft Lev på CBS søndag, 12. februar. Country Singer Ballerini er en nominert i år for beste nye kunstner, mens Lukas Graham er nominert til tre priser for deres gjennombruddstid « 7 år »: Årets rekord, Årets sang og Best Pop Duo / Group Performance. Dette er første gang Artist vil ta scenen på Grammys. Lovato er også nominert i år. Hun hevder seg for beste popalbum for « selvsikker ». Hun vil bli med i nyere Grammy Nominees Day og Kelly, så vel som nylig annonserte Little Big Town for en prestasjon som hylder med musikken til Bee Gees for å feire 40 års jubileum for den ikoniske filmen « Lørdag Natt feber.  » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Tony Winner Erivo er et Grammy-nominert i år for Best Musical Theatre Album som en rektor solist på Broadway Cast Recording for « The Color Purple. » Hun og 10-timers Grammy Winner Legend vil utføre under et « i Memoriam »-segmentet for å ære de i musikksamfunnet som døde i det siste året. Disse navnene blir med tidligere annonsert utøvere adele , William Bell , Chance Rapper , Gary Clark Jr. , Daft punk , alicia nøkler , Bruno Mars , Maren Morris , Anderson Paak , Sturgill Simpson , en stamme kalt søken , Carrie Underwood , Keith Urban , og weekden . 2017 Grammy Awards holdes på Staples Center i Los Angeles, California. Arrangementet blir vert for første gang av James Corence , en Tony og Emmy vinnende utøver og verten CBSs « sent sen show » hvor han allerede har blitt koselig med flere Grammy-vinnere takket være hans virale segment « Carpool Karaoke. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts