More

    Beyonce vil være den største vinneren på 2017 Grammy Awards i henhold til 50% av leserne

    2017 Grammy Awards er 12. februar, og du kan forutsi 32 kategorier som blir utdelt av opptaksakademiet (besøk vår predictions Center her). Vi spiser en god natt for Beyonce , som leder nominasjonene med ni, men hvor bra vil det være? Ifølge vår siste meningsmåling vil hun være den største vinneren av kvelden. Halvparten av våre lesere tror Beyonce vil komme ut på toppen: 50% innsats på henne for å hevde de fleste troféer, og som passer til våre nåværende racerbaner, som erklærer henne Frontrunner i fem av hennes ni kategorier: Album i året, best Urban Contemporary Album og beste musikkfilm for « Lemonade »; Beste Rap / Sung Performance for « Freedom » (med Kendrick Lamar ); og beste musikkvideo for « formasjon ». En annen 35% av leserne tror adele vil vinne de fleste troféer. Hun har bare fem nominasjoner, men hun har ikke mistet en enkelt Grammy-konkurranse siden 2010, så det er en rimelig sjanse for at hun vil vinne alle fem. Som det står, er hun den frontrunner for fire priser: Rekord av året, sang av året og beste pop solo ytelse for « Hei » og beste pop vokalalbum for « 25. » Men hun er også et nært sekund til Beyonce i løpet av årets album. Hvis hun klarer å ta den vinne vekk fra Frontrunner, kan det være nok å sette henne på toppen. parabolen Grammy nominasjoner med Hollywood innsidere i våre beryktede fora Rihanna er nærmere bak med 12% av avstemningen. Hun har åtte nominasjoner, fra årets rekord helt ned til den beste opptakspakken. Vi forventer ikke at hun skal vinne i det generelle feltet – hun er oppe for rekord for « arbeid » (med Drake ) samt album som en utvalgt artist på Drake’s « Views » – men hun har rikelig Av sjanser andre steder, spesielt i R & B-kategorier, hvor opptaksakademiet mystisk snakket Beyonce for beste R & B-ytelse og beste R & B-sangen, som kan rydde vei for Rihanna-seire. Drake har også åtte nominasjoner, men bare 1% av leserne tror han vil vinne. En annen 1% Think Rock Duo tjuefire piloter vil være de øverste vinnere; De har fem nominasjoner. Hvem tror du vil være den mest tildelte kunstneren? Sjekk ut avstemningsresultatene på bunnen av dette innlegget, og deretter lage dine egne spådommer. Hvis du er uenig med våre resultater, kan du fortsette å stemme her. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte du vil før vinnere blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts