More

    BJ Chicago Kid, Lalah Hathaway & Mya Face Off i en av 2017s nærmeste Grammy Races: Best R & B Album

    Siden restrukturering av Grammy Awards i 2013, har R & B-feltet gitt mange overraskende nominerte og vinner. I løpet av de siste 21 årene har Best R & B-albumet gått til en WHOs WHO av R & B-stjerner som Alicia Keys , Mary J. Blige , John Legend , Toni Braxton , Chaka Khan og Luther Vandross har alle vunnet i denne kategorien. Vanligvis går denne kategorien til den mest vanlige artisten i strid. Men med A-list-artister som Beyonce og Rihanna konkurrerer i det beste urbane samtidige albumløpet i stedet, går dette årets nominere en klar superstjerne nominert, noe som gjør det enda vanskeligere å prognose hvem som vil vinne. Også interessant å merke seg er at dette er den første nominasjonen i denne kategorien for alle de nominerte. La oss ta en nærmere titt på konkurrentene: bj chicago kid, « i mitt sinn » BJ Chicago Kid tjente sin første Grammy-nominasjon i 2014 for beste RAP / SUNG-samarbeid for sporet « Studio » med rapper Schoolboy Q . Han er den mest nominerte kunstneren i denne gruppen med tre bud, inkludert beste R & B-ytelse for « Turnin » meg opp « og beste tradisjonelle R & B-ytelse for » Kvinnens verden « . Hvis BJ vinner han vil bli den syvende mannlige soloartisten for å hevde denne kategorien etter Tony Rich (« ord » i 1997), d’Angelo (« Voodoo » i 2001 , « Black Messiah » med forkant i 2016), Vandross (« Dans med min far » i 2004), legenden (« bli løftet » i 2006), Maxwell (« Blacksummers’night » i 2010 ) og Chris Brown (« Fame » i 2012). Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Lalah Hathaway, « Lalah Hathaway live » For sent, Lalah Hathaway har blitt en Grammy Darling. Hun vant sin første Grammy i 2014 for beste R & B-ytelse for sporet « noe » med snarky valp . Hun fortsatte å vinne tilbake-til-tilbake Grammys i 2015 og 2016 i den beste tradisjonelle R & B-ytelseskategorien for samarbeidsporet « Jesus barn » med Robert Glasper Experiment og Malcolm-Jamal Warner < / sterk> og så hennes overføring av henne sen, stor far donny hathaway ‘s « lille ghetto gutt. » Hun kunne gjøre det til en tre-torv i år i den kategorien med sitt deksel av Anita Baker ‘s « Angel. » Hvis Lalah vinner i denne kategorien, ville Hers være det første livealbumet for å herske. Tidligere Erykah Badu ‘s « live » og alicia nøkler er « unplugged » var også levende nominere. Fotogalleri: De største Grammy-vinnere av all tid Terrace Martin, « Velvet Portraits » Musiker / produsent Terrace Martin har produsert spor for artister som snoop dogg , spillet , Charlie Wilson , Raphael Saadiq og Kendrick Lamar , som tjente Martin to album av året nominasjoner som produsent for Lamar’s « Good Kid, Maad City » og « Hvordan å pimp en sommerfugl. » Som en anerkjent multi-instrumentalist, passer Martin profilen til flere tidligere vinnere som Robert Glasper, D’Angelo og John Legend. Fotogalleri: Topp 20 artister som aldri vunnet en Grammy mint tilstand, « helbredende sesong » Veteran R & B Band Mint tilstand mottok sin første karriere Grammy nominasjon. « Healing Season » holder forskjellen om å være det første ferialbumet nominert i denne kategorien, og hvis de skulle vinne, ville de bli den femte gruppen for å gjøre det, etter Boyz II menn (« II » i 1995), TLC (« CrazySexycool » i 1996, « FanMail » i 2000), røttene (« Wake Up! » Med John Legend i 2011) og Robert Glasper Experiment (« Svart Radio » i 2013). Fotogalleri: De største stjernene som aldri vunnet Grammy for beste nye artist Mya, « Smoove Jones » Av de fem nominene er Mya langt den mest oppnådde når det gjelder vanlig suksess. Mya har flere diagram på topping singler gjennom hele sin karriere, inkludert nummer-én hit « Lady Marmalade » som hun vant Grammy for beste popsamarbeid med Christina Aguilera , lil ‘kim og rosa . Hvis Mya vinner, ville hun bli den første som seire for et album fra en uavhengig plateselskap. Basert på Gold Derbys kombinerte spådommer BJ Chicago-barnet er ute foran med 8/13 odds, etterfulgt av Lalah Hathaway (7/2 odds), Mya (15/2 odds), mint tilstand (28/1 odds) og terrasse Martin ( 40/1 odds). Hva tror du? Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts