More

    Brothers Osborne: Hvorfor er vi tuller for å undervurdere dem for beste land duo / gruppe på Grammys

    Først tildelt i 2012, er Best Country Duo / Group Performance en relativt ny kategori på Grammy Awards i sin nåværende form – den ble konsolidert fra tidligere kategorier for Country Duo / Group Vocal, Country Collaboration og Country Instrumental – men det betyr ikke Vi kan ikke få verdifull innsikt fra den korte historien. Det kan vise seg å være verdifullt å vite at mens mange høyprofilerte kunstnere har samarbeidet og konkurrert om dette troféet, har ingen soloartister som kommer sammen for samarbeid noensinne vunnet. Denne statistikken gir en stor fordel for Brothers Osborne i år, de eneste nominene som er en heltid duo, og det er derfor jeg forutsier at de skal trekke av en opprør. Ifølge våre racortack odds, spiser gull Derby-lesere pentatonix og Dolly Parton vil vinne i år, gi dem 2/7 odds for deres overføring av Parton’s Classic Hit « Jolene.  » På andreplass er Dierks Bentley og Elle King med 12/1 odds for deres duet « forskjellig for jenter. » Også med 12/1 odds, rosa håper å vinne sin første Grammy i landgenre med Kenny Chesney for deres sang « som setter verden i brann. » På fjerdeplass er de ovennevnte brødrene Osborne, med 18/1 odds for deres singel « 21 sommer ». Og avrunding av nominerte med 66/1 odds er Chris Young og Cassadee Pope for deres hit « tenk på deg. » I 2012 tok borgerkrigene hjem den første Grammy i denne kategorien for deres sang « Barton Hallow. » De vant ut over duetter fra Jason Aldean og Kelly Clarkson (« Vil du ikke bli »), Kenny Chesney og Grace Potter ( » Du og Tequila « ) og gruppen Thompson Square ( » Skal du kysse meg eller ikke « ). Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora 2013 så lille storby tar hjem prisen for « pontoon » over eli young band (« selv om det bryter hjertet ditt »), taylor swift og borgerkrigene (« Safe & Sound »), Time Jumpers (« i utkanten av byen »), og Don Williams og Alison Krauss (« Jeg kommer bare hit for musikken »). I 2014 viste borgerkrigerne seirende igjen med deres singel « fra denne dalen. » I likhet med tidligere år inneholdt deres konkurranse en håndfull store kunstnere som kom sammen for engangssamarbeid. Inkludert i det nederlaget var Tim McGraw , Taylor Swift og Keith Urban (« Highway ikke bryr seg »), Kelly Clarkson og Vince Gill ( « Ikke rush »), liten storby (« din side av sengen »), og kenny rogers og dolly parton (« du kan ikke lage gamle venner »). Hvem tror du vil vinne mest Grammys: Beyonce, Adele, Rihanna, Kanye West eller …? [Poll] Det var fortsatt ingen mønsterendring i 2015 da bandet Perry vant sin første Grammy i denne kategorien for « mild i mitt sinn. » Deres seier over Miranda Lambert og Carrie Underwood (« Somethin » dårlig « ), Little Big Town ( » Day Drinking « ), Tim McGraw og Faith Hill (« I mellomtiden tilbake på Mama’s ») og Keith Urban med Eric Church (« Raise » em up « ) fortsatte bare trenden. Bare i fjor tok Little Big Town Home Honours igjen for deres knuse « Jente Crush », « Vinnende over Brothers Osborne ( » Hold deg litt lengre « ); joey + rory (« Hvis jeg trengte deg »); Charles Kelly , Dierks Bentley og Eric Paslay (« driveren »); og blake shelton med ashley monroe (« ensom i kveld »). Som noen som tar statistikk veldig seriøst når jeg setter sammen mine spådommer, er det umulig å ignorere vinnens historie i denne kategorien. Med så klare data, bør det ikke være åpenbart at Brothers Osborne er de sanne frontrunners? Hvis historien er noen indikasjon på hva som skal komme neste helg, bør du vurdere dette din sjanse til å endre prediksjonen din nå og tjene store poeng når dette opprøret oppstår. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts