More

    Er sjansen rapperen i fare for en historisk Grammy Shutout?

    Breakout Star Chance Rapper er en av de ledende nominertene på årets Grammy Awards. Sjansen er oppe for syv, inkludert beste nye artist, beste rapalbum (« Coloring Book »), og beste rap ytelse (« ikke noe problem ») bare for å nevne noen. I hver av hans kategorier står han mot stiv konkurranse fra de som Maren Morris , Drake , og Beyonce , blant annet. Så vil sjansen kunne ta hjem en Grammy eller to, eller vil han lide den samme skjebnen som Stevie Wonder , India Arie og Kendrick Lamar , som holder det uheldige skillet av å ha de mest nominasjonene i en natt uten seier. Stevie Wonder var den første til å sette denne posten i 1983. Han ble nominert og tapt i følgende kategorier: Registrering av året for « Ebony & Elfenben » (Tapt til « Rosanna » av Toto ) Årets sang for « Ebony & Elfenben » (tapt til « Alltid i mitt sinn » av Willie Nelson ) Beste Pop-ytelse av en duo eller gruppe for « Ebony & Ivory » (tapt til « opp der vi tilhører » av Joe Cocker og Jennifer Warnes ) Beste mannlige R & B vokal ytelse for « gjør jeg » (tapt til « seksuell helbredelse » av marvin gaye ) Beste R & B-ytelse av duo eller gruppe for « Hva er det du gjør » (tapt for å « la det piske » av DAZZ-bandet og « vil være med deg » av jord, vind og Brann ) Beste R & B-sangen for « gjør jeg » og « den jenta » (tapt til George Benson s « slå din kjærlighet rundt ») Heldigvis for lurer, hadde han allerede flere Grammy-priser under beltet sitt før han satte denne uheldige posten. Lurer har for tiden vunnet totalt 22 Grammy-priser. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora R & B sanger India Arie var den neste artisten for å bli med i denne listen. Hun ble berømt nominert til syv priser i 2002, men ble stengt, mistet de fleste av hennes kategorier til andre R & B nykommer Alicia-nøkler . India er den eneste kvinnen som skal være en del av denne listen: Årets album for « akustisk sjel » (tapt til « Hvordan demontere en atombomb » av U2 ) Registrering av året for « Video » (tapt for å « gå på » av U2) Årets sang for « Video » (tapt til « Fallin ‘ » av Alicia Keys) Beste nye artist (tapt til alicia nøkler) Beste kvinnelige R & B vokal ytelse for « video » (tapt til « fallin ‘ » av alicia nøkler) Beste R & B-sangen for « Video » (tapt til « Fallin » av Alicia Keys) Beste R & B-albumet for « akustisk sjel » (tapt til « sanger i en mindre » av Alicia Keys) Etter denne sjokkerende og pinlig snub, fortsatte Arie heldigvis for å ta med to Grammy-priser i 2003 og to i 2010 og 2011. Grammy Best New Artist Gallery: Alle 56 vinnere i musikkhistorie Senest, Rapper Kendrick Lamar sluttet seg til listen i 2014. Som Arie, Lamar mistet de fleste kategoriene til en andre breakout-handling fra samme sjanger, hip-hop-artister macklemore og Ryan Lewis < / sterk>. Årets album for « God barn, M.A.A.D. By « (tapt til » tilfeldig tilgang minner « av daft punk) Beste nye artist (tapt til Macklemore og Ryan Lewis) Beste R & B ytelse for « Hvor mange drinker? » (tapt til « noe » ved snarky valp og lalah hathaway ) Beste rap ytelse for « svømmebassenger (drakk) » (tapt til « Thrift Shop » av Macklemore og Ryan Lewis med wanz ) Beste Rap / Sung Performance for « nå eller aldri » (tapt til « Holy Grail » av Jay Z og Justin Timberlake ) Beste Rap Song for « F *** i » problemer « (tapt til » Thrift Shop « av Macklemore og Ryan Lewis med WANZ) Beste Rap Album for « God Kid, M.A.A.D City » (tapt til « Heist » av Macklemore og Ryan Lewis) Etter at hans ødeleggende Grammy-tap, har Kendrick gått på å være ganske opptaksakademiet, og vinne totalt syv Grammer i 2015 og 2016. Lamar kan legge til mer maskinvare i år. Han er nominert som en kjennetegnet kunstner på Beyonce s lemonade « i albumet i årskategorien, samt å tjene en nominasjon i det beste rap / sung ytelsesløpet for samarbeidet » Frihet.  » Vil sjansen unngå denne Grammy forbannelsen eller vil hans navn dessverre bli lagt til? Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte du vil før vinnere blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts