More

    Grammy Best New Artist Gallery: Alle 56 Vinnere, fra Meghan Trenor til Bobby Darin

    Kan du gjette hvem som vant den første Grammy for beste nye artist? Det var faktisk ingen andre enn Bobby Darin som hevdet premien på den andre Grammy-seremonien i 1959. La oss ta en titt tilbake på alle 56 vinnere av denne premien, inkludert året da prisen ble forlatt i 1989 , den eneste tiden som har skjedd på Grammys. Merk at ingen pris ble gitt i denne kategorien i 1967, og ingen grunn har blitt gitt til hvorfor. Av alle de 84 kategoriene som nå er utlevert på Grammy Awards, er den beste nye kunstnerens ære en som virkelig skiller seg ut fra alle de andre. En av grunnene til dette er at det er den eneste kategorien som tildeles for en kunstners kumulative arbeid og ikke siterer et bestemt album eller ytelse. Den andre er fordi, teoretisk sett, bør en kunstner bare være kvalifisert i denne kategorien en gang. Noen kunstnere har imidlertid mottatt nominasjoner etter å ha blitt sendt inn i kategorien som medlemmer av en annen gruppe som Lauryn Hill , som tidligere var medlem av fugees , og Sisqó , tidligere av Dru Hill . Mange forskjellige typer handlinger har vunnet den beste nye kunstneren siden den først ble tildelt under den andre Grammy-seremonien, men de vanligste vinnerne har vært solo kvinnelige sangere, som har hevdet premien 25 ganger. Grupper eller samarbeidsaktiviteter har vunnet ære 18 ganger i løpet av årene, og solo mannlige utøvere har bare vunnet 12 ganger. Når det gjelder sjangere som vinner kategorien, dominerer Pop overveldende kategorien med 28 seire gjennom årene. De følges av Rock and Roll med 11 seire, R & B med seks, land med fem, rap med to og jazz, musikalsk teater og komedie, hver med en seier. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Kategorien er også noen ganger antatt å være litt av en forbannelse på den. Noen handlinger som har vunnet, har heller ikke gått på noe mer suksess eller har hatt store problemer med å prøve å oppnå det samme suksessnivået med påfølgende arbeid. Acts som har blitt offer for dette, inkluderer Starland vokalband , en smak av honning og Christopher Cross . Samtidig har mange gått videre til vellykkede karrierer som Beatles , Bette Midler , Cyndi Lauper , Mariah Carey , adele og den nyeste mesteren i Meghan Trainor . Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til 12. februar Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts