More

    Kan Sia eller ChainSmokers vinne Grammy for Pop Duo / Group mot Trio of Record of the Year Nominees?

    Grammy for beste pop duo / gruppe ytelse har en flott track record. I sine siste fem år har det hedret oppgangen av årets mester tre ganger. I år går ikke fra den banen, da alle fem nominerte rangerte blant billboards topp 20 treff av 2016 (den laveste av dem på nummer 12). Konkurransen er hard, men bare en kan få gullet. Nominene er « nærmere » av ChainSmokers med Halsey , « 7 år » av Lukas Graham , « Arbeid » av Rihanna < / strong> med Drake , « billig spenning » av Sia med Sean Paul , og « stresset ut » av tjueen piloter < / sterk>. Av dem, « 7 år », « arbeid » og « stresset ut » er alle nominert til regnskapsregistret. Så er det noe håp for kjedesmåkere eller SIA? La oss vurdere deres fordeler og ulemper: The ChainSmokers med Halsey, « Closer » Hvorfor de vil vinne: i en kategori full av treff, « nærmere » kan være den største Teknisk sett er det den største. Dette samarbeidet brukte 12 uker på nummer-en på billboard Hot 100 singles diagrammet. Den debuterte i topp 10 i august og er fortsatt innlevert i topp tre halvår senere. Så ikke bare har det utført utrolig godt på diagrammene, det utfører fortsatt utrolig godt, noe som betyr at det er nominert som er ferskeste i velgerens sinn. Kjedemerkene har stor fart, som « nærmere » er den tredje i en rekke stadig mer populære singler, noe som gir den elektroniske duoen en aura med langsom burs popularitet. De er i brann og Grammy-avstemningsperioden fanget dem på deres heteste. Hvorfor de ikke vil vinne: Dette er popfeltet, ikke dans Sangene som vanligvis vinner denne kategorien, enten showcase fjernet tilbake produksjon med personlige og følelsesmessige tekster (« si noe » av en stor stor verden og Christina Aguilera , « noen som jeg brukte Å vite « av gotye og kimbra ) , eller tilbakekalle den lagdelte instrumentering av 70-tallet og 80-tallet som bringer alle ut til dansegulvet (« Uptown Funk » av Mark Ronson og Bruno Mars , « Bli heldig » av daft punk , Nile Rodgers og Pharrell Williams ). Kjedemerkene og Halsey tar en bestemt mer moderne tilnærming med den elektroniske produksjonen av « nærmere ». Mens EDM har vært en primær driver av 2010s ungdomskultur, har det ikke vært så vellykket på Grammys. Selv daft punk bare brøt gjennom i pop og generelle feltkategorier da de handlet deres synthesizers for rett opp diskotek. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Sia med Sean Paul, « Cheap Thrills » Hvorfor de vil vinne: de skylder henne SIA gikk fra respektert sanger-låtskriver til Pop SuperStar i 2014, med økningen av hennes hit single « lysekrone ». Hennes melankolske ode til å drikke og skam scoret fire Grammy nominasjoner, inkludert rekord og sang av året. Men Grammy Night kom og gikk uten Sia, noe som gjorde en enkelt tur til podiet, til tross for en show-stoppende ytelse av hennes nominert singel. Hun er tilbake i år med « billige spenning », et spor som mot alle odds, outside « lysekrone » ved å nå toppen av billboardet 100. Respekteret over hele bransjen for hennes unike låtskriving, imponerende vokal og kompromissløs visjon, er Sia Å gi Grammy velgere en ny sjanse til å gjenkjenne henne. Bedre sent enn aldri! Hvorfor de ikke vil vinne: Ser på årets store bilde, faller Sia kort Som jeg nevnte tidligere, har støtte i det generelle feltet en stor fordel når det konkurrerer i sjangerkategorier. I år er Sia den eneste nomineren uten generell feltgjenkjenning – « arbeid », « Stressed Out, » og « 7 år » er alle nominert til rekord og / eller sang av året, mens ChainSmokers scoret en beste ny kunstner nominasjon . Spesielt å vurdere at SIA tidligere har scoret generelle feltbud, kan mangelen på stor støtte til « billig spenning » være et tegn på at konkurransen er rett og slett for sterk i år. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts