More

    Rihanna (‘anti’): Topp 3 grunner hun kunne forstyrre Beyonce for beste urbane samtidige album

    Foreløpig fører Beyonce Gold Derbys spådommer for å vinne beste urbane samtidige album med odds på 1/10. Rihanna er for tiden rangert andre med 25/1 odds. Beste nye kunstneren Nominee Anderson Paak , Soul sanger galant og kvinnelig R & B gruppe konge runde ut i kategorien i tredje, fjerde og femte plass. Dette er den andre nominasjonen i denne kategorien for både Beyonce og Rihanna. Beyonce ble tidligere nominert i 2015 for hennes selvbetegnede album og Rihanna vant tidligere i 2014 for « unapologetic. » Anderson Paak, Gallant, og konge tjente alle sin første nominasjon i denne kategorien. Siden denne kategorien starter i 2013, mottok tre av de fire tidligere vinnere album av året nominasjoner. Frank Ocean (« Channel Orange, » 2013), Pharrell Williams (« Girl, » 2015) og fjorårets vinner helgen (« skjønnhet Bak galskapen, « 2016). Basert på den trenden alene, ser det ut til at Beyonce ville ha denne kategorien på lås. Imidlertid kunne Rihanna utgjøre en trussel for å vinne. Her er hvorfor: Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora 1. Flere nominasjoner i R & B-felt Når nominasjoner ble annonsert i desember, mottok Beyonce overraskende bare en nominasjon i R & B-feltet – denne kategorien – mens Rihanna også mottok nominasjoner for Best R & B-ytelse for « trengte meg » og beste R & B-sangen for « kyss det bedre. » 2. kommersiell suksess med « anti » Som « limonade » var « anti » en kommersiell og kritisk suksess. Det har vært sertifisert dobbelt-platina ved innspillingsindustrien Association of America og produsert tre topp 20 treff på billboards varme 100 singler-diagram: « Arbeid », « trengte meg » og senest « kjærlighet på hjernen. » 3. Beyonce vs Pharrell På 2015 Grammys var Beyonces selvbetalt album odds-on-favoritt for å vinne i denne kategorien. Men sjokkerende mistet hun prisen til Pharrells « jente », som også hadde fått et album i årets nominasjon. Det er også viktig å merke seg at Pharrell kom fra sitt mest kommersielt vellykkede år med suksessen til sangen « glad ». Vil Grammys-velgere som smaken av limonade og tildele Beyonce eller bli anti-lemonade og stemme for Rihanna? Finn ut, når den 59. Grammy Awards Airs Live, 12. februar på CBS. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte du vil før vinnere blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts