More

    Solange kunne følge i hennes søster Beyonce’s fotspor med en Grammy-seier for Best R & B-ytelse

    Siden den beste R & B-resultatkategorien ble omstrukturert i 2012 for å inkludere innleveringer fra både mannlige og kvinnelige artister, har det vært en noe merkelig kategori for å forutsi, med det største navnet på stemmeseddelen som vanligvis tar hjem toppprisen. Fra 1969 til 2011 ble kategorien splittet i to separate felt: en for menn og en annen for kvinner. I år har vi tre menn og to kvinner opp for ære, som jeg tror har potensial for en opprørt. Her er en nærmere titt på årets nominere: solange, « kraner i himmelen » Dette er den første og eneste Grammy-nominasjonen for Solange , som var litt av en shocker med tanke på den sterke kritiske mottakelsen av hennes album « et sete ved bordet. » Mens den unge sangstressen nå virker som en underdog på grunn av å være majorly snubbet i andre kategorier, tror jeg at hun fortsatt kunne trekke av en opprørt her. Med « kraner i himmelen gir » Solange det mest komplekse vokalarrangementet i denne kategorien, og legger sin egen bakgrunnsstudier bak hennes myke, beroligende ytelse. Denne sangen ble rangert som syvende på rullende steinens « 50 beste sanger i 2016 » -listen, og hennes album ble kalt det beste av 2016 av Vibe Magazine. Hun har også fordelen av å være Beyonces barns søster, for selv om noen nominere mangler navnegjenkjenning i denne kategorien, vil de fleste velgere være godt klar over denne familieenheten. Grammy-velgere kan føle behovet for å belønne Solange her for å frigjøre et av de mest kritikerroste albumene i året. Vil de gjøre opp for feilaktig snubbing henne i andre kategorier? Eller er dette bare ønskelig tenkning? Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Rihanna, « trengte meg » Det er ingen tvil om den største stjernen i denne kategorien er Rihanna , hvis nyeste album « anti » var både en kritisk og kommersiell suksess. Mange fans var rasende da hun ble snakket for album av året, men hun mottok åtte nominasjoner i år (hun hadde 32 totalt i sin karriere). Dette er en kategori hvor velgere kanskje bare vil sørge for at Rihanna går hjem med noe. De syv andre kategoriene hun konkurrerer i, er stablet med en listekonkurranse som vil være vanskeligere å beseire. Men så mye som jeg elsket Rihanna album, kan jeg bare ikke forestille meg at dette er sangen som vinner henne en Grammy for Best R & B-ytelse. Det er ikke engang den beste vokalytelsen fra sitt eget album, enda mindre hele musikkvirksomheten i 2016. Men på grunn av navnegjenkjenning og det faktum at Grammy-velgere ikke vil at hun skal gå hjem tomhendt, er det forståelig hvorfor hun sett på som Frontrunner. Fotogalleri: De største Grammy-vinnere av all tid bj chicago kid, « Turnin ‘meg opp » Med en trio av nominasjoner i år, bj Chicago Kid håper å være breakout R & B star på Grammy Night, konkurrerer om Best R & B album (« i mitt sinn ») og beste tradisjonelle R & B-ytelse ( » Kvinnens verden « ) også. Etter å ha slått av musikk uavhengig i løpet av et tiår, ble BJ endelig signert til Motown Records, og Grammy-velgere synes å like sin første major-label-utgivelse. Mens hans musikk ikke er akkurat å blåse opp diagrammene, har hans retro-vibe og silkeaktig stemme fått oppmerksomhet fra både kritikere og fans av sjelmusikk. Med « Turnin » meg, « BJ står overfor en oppoverbakke klatre mot de to damene som leder denne kategorien, men en seier er ikke ute av spørsmålet. Grammy Best New Artist Gallery: Alle 56 vinnere i musikkhistorie Musiq Soulchild, « Jeg gjør » Med sin eneste nominering av året – den 12. i sin karriere – Musiq Soulchild håper å avslutte Grammy-forbannelsen han har båret med ham siden 2002. Selv om han har blitt nominert i flere R & B-kategorier i løpet av det siste 15 år har han ennå ikke å vinne en Grammy. Det kan bety velgere som ønsker å belønne veteran crooner som synes på grunn av noe gull. Men det kan bare bety at de liker Musiq Soulchild, men de elsker ikke ham. « Jeg gjør » er en fin sang, men det er egentlig ikke noe som skiller denne forestillingen fra andre i sin fortid. Av den grunn vil Soulchild trolig gå hjem tomhendt igjen. Topp 20 artister som aldri vunnet en Grammy ro james, « tillatelse » Kanskje den minst gjenkjennelige nominjene i denne kategorien, er James en relativ nykommer hvis første singel, « tillatelse », tjente ham sin første Grammy-nominasjon i denne kategorien. Ikke en dårlig track record! Når det er sagt, har heller ikke denne sangen eller denne kunstneren nok buzz til å faktisk vinne. I en kategori hvor navnegjenkjenning synes å være saken, bør James bare feire å bli invitert til festen i år. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts