More

    2017 Grammy Awards: Hvilken ytelse er du mest spent på å se?

    Visst, grammene er teknisk et prisutdeling, men vi vet alle at deres primære funksjon er som musikkindustriens fremste konsert. De fleste år Telecast er jam-pakket med forestillinger med bare en smattering av priser – de fleste troféer er faktisk utdelt på en seremoni tidligere på ettermiddagen. Og i år er det ikke noe unntak. Så hvilken ytelse ser du mest frem til? Stem i vår undersøkelse på bunnen av dette innlegget. Lady Gaga , frisk av hennes showstopping Super Bowl Halvtid Vis utseende Sist søndag, vil lagre seg med heavy Metal Legends Metallica for et usannsynlig samarbeid. Men hun er ikke fremmed for dem – i sin karriere har hun utført med alle fra Beyonce til Tony Bennett . Nåværende Grammy Nominee William Bell og forbi Grammy Champ Gary Clark Jr. vil også ta scenen for et spesielt samarbeid. Også sammenføyning vil være uklodden og daft punk , Maren Morris og alicia nøkler , og anderson Paak med en stamme kalt søken . Og la oss ikke glemme ytterligere forestillinger av Adele , Sturgill Simpson , Kelsea Ballerini , Lukas Graham , sjanse Rapperen , Carrie Underwood og Keith Urban . Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Grammysene vil også hylle bee gees med en forestilling av demi lovato , andra dag , Tori Kelly og lille storby . Men det er ikke den eneste hyllest vi kan forvente. Grammysene vil også feire Prince og George Michael , som døde tragisk i 2016 – men detaljene i disse hyllene har ikke blitt avslørt som om denne skrivingen. John Legend og Tony Winner Cynthia Erivo (« The Color Purple ») vil utføre sammen for et « i Memoriam » segment som hedrer andre i musikksamfunnet som døde i det siste året . Hvilken ytelse er du mest spent på? Stem i vår undersøkelse under, og ikke glem å gjøre dine Grammy-spådommer i 32 kategorier før vinnere blir annonsert 12. februar. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte du vil før vinnere blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts