More

    2017 Grammy Awards Premiere Ceremony: De fleste priser vil bli utdelt under online pre-show

    Grammy Telecast vil luft denne søndagen, 12. februar, i en live-seremoni som er vert for « Senat Late Show » Star James Corence på CBS, men hvis du vil se hvem som vinner Lions andel av priser, gjør Sørg for å stille inn i Grammy Premiere Ceremony, som vil streame online før hovedhendelsen. Premiere seremonien vil bli vert av margaret cho , en Grammy Nominee i år for beste komediealbum for « amerikansk myte », og det begynner klokken 12:30 Pacific on Grammy.com. Og mens telekastet er jam-pakket med forestillinger, har Grammy Pre-Show sin egen imponerende utvalg av musikalsk talent som tar scenen, inkludert dagens nominerte Judy Collins , Ravi Coltrane , Ziggy Marley , Carla Morrison , Northern Cree , o’connor band med Mark O’Connor , og tredje kysten percussion . Blant presentatørene som vil kunngjøre vinnerne i ca 70 kategorier, vil bli Jimmy Jam , Lauren Daigle , for King & Country , Sarah Jarosz , rene marie , mya og panikk! På diskoteket bly sanger Brendon Urie . Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte du vil før vinnere blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts