More

    2017 Grammy spådommer etter artist: Beyonce vil lede med 5 seire, adele nært med 4

    Beyonce er den mest nominerte artisten på 2017 Grammy Awards med ni bud, og hun vil også være den største vinneren. Det er ifølge våre offisielle odds, som er avledet av spådommene om musikkeksperter, Gold Derby-redaktører som dekker utmerkelser året rundt, de øverste 24 brukerne som fikk de beste resultatene som forutsier fjorårets Grammy-vinnere, All-Star Top 24 som fikk De høyeste poengene når du kombinerer de to siste årenees grammatresultater, og hundrevis av totale brukere som utgjør den største (og ofte savvest) blokken av prediktorer. Beyonce er prognostisert for å vinne fem tildeler, inkludert album på året for « limonade ». Det ville være den første seieren i den øverste kategorien for Beyonce, og hvis hun faktisk vinner alle fem kategoriene, forventes det å prognosere, som vil bringe sin karriere totalt til 25 seire, knytte henne med klassisk komponist Vladimir Horowitz Som den femte mest tildelt kunstneren i historien. Hvis hun på en eller annen måte klarer å vinne alle ni, vil hennes totale være 29, som vil plassere hennes andre på hele tiden Grammy-vinnerlisten, rett bak Record-Holding-dirigent Georg Solti med en whopping 31 seire. adele vil være neste i tråd med fire seire ut av hennes fem nominasjoner, inkludert rekord og sang av året for hennes mega-hit single « hei ». Den eneste kategorien hun er forventet å miste er årets album til Beyonce, men føler ikke så ille – Adele vant den prisen for fem år siden for « 21. » Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Selv om den sentrale, store David Bowie ikke nominert i det generelle feltet, har han fire nominasjoner for sitt siste album « Blackstar ». Vi forutsier tre av de kategorier, og han er Frontrunner i alle dem: Rock ytelse, Rock Song og Alternativt album. I tillegg kunne han vinne Best Engineered Album, som ikke er i vår predictions Center. Rap stjerner Chance Rapper og Drake tjente en kombinert 15 nominasjoner, og de vil ta to tildeler stykke. Sjansen er favorisert for beste nye artist og beste rap ytelse (« ikke noe problem »), mens Drake er tippet for å vinne Best Rap Album (« Visninger ») og Best Rap Song (« Hotline Bling »). Grammy album av året: Alle 58 vinnere i musikkhistorie R & B sanger Rihanna har åtte nominasjoner, og vi forutsier henne to ganger, for beste R & B-ytelse (« trengte meg ») og beste R & B-sangen (« kyss det bedre »), kategorier hvor hun drar nytte av overraskelse fravær av Beyonce. Rihanna konkurrerer også i en kategori Vi forutsier ikke: Beste opptakspakke for « Anti (Deluxe Edition). » Finn ut hvem som vi satser på under. Og det er fortsatt tid til å lage eller redigere dine egne spådommer før vinnerne blir annonsert 12. februar. Grammy Best New Artist Gallery: Alle 56 vinnere i musikkhistorie Beyonce Årets album – « Lemonade » Beste Urban Contemporary Album – « Lemonade » Beste Rap / Sung Performance – « Frihet » Beste musikkfilm – « Lemonade » Beste musikkvideo – « formasjon » adele Rekord av året – « Hei » Årets sang – « Hei » Beste pop solo – « Hei » Beste popalbum – « 25 » David Bowie Beste Rock Performance – « Blackstar » Beste Rock Song – « Blackstar » Beste alternative album – « Blackstar » Største Grammy-vinnere av all tid: Se de mest tildelte artister Chance Rapper Beste nye artist Beste rap ytelse – « ikke noe problem » Drake Beste Rap Song – « Hotline Bling » Beste Rap Album – « Visninger » Maren Morris Beste Country Solo – « Min kirke » Beste Country Song – « Min kirke » Rihanna Beste R & B-ytelse – « trengte meg » Beste R & B Song – « Kiss det bedre » bj chicago kid Beste R & B album – « i mitt sinn » Carol Burnett Best talt ord album – « i så godt selskap » Grammys: Største stjerner som ikke vunnet beste nye artist Lukas Graham Beste Pop Duo / Group – « 7 år » Ennio Morricone Beste visuelle medier score – « den hatefulle åtte » pentatonix & dolly parton Beste Country Duo / Group – « Jolene » Amy Schumer Beste komediealbumet – « Live på Apollo » Sturgill Simpson Best Country Album – « En sjømanns guide til jorden » Barbra Streisand Beste tradisjonelle popalbum – « Encore » Justin Timberlake Beste Visual Media Song – « Kan ikke stoppe følelsen » weezer Beste Rock Album – « Weezer » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts