More

    Eksperter spår Beyonce og Adele vil knuse hverandre i topp Grammy-kamper

    Hvis eksperternes spådommer er korrekte, vil søndagens Grammy-priser bli en DIVA-kamp som resulterer i Beyonce beseiret adele i en toppkategori (Album of the Year) mens Adele wreaks hevn I to andre store konkurranser: Record and Song of the Year. Beyonce har de beste oddsene (4/9) for å endelig vinne beste album for første gang. Etter to tidligere nederlag (« Jeg er … Sasha Fierce » i 2010, « Beyonce » i 2015), « Lemonade » er Frontrunner, ifølge eksperterens plukker på Gold Derby. Adele rangerer et nært sekund i det løp med 3/1 odds for « 25. » Hun vant fem år siden for « 21 » og nå, hvis hun hersker igjen, blir hun den andre kvinnen til å hevde den toppkategorien to ganger som en hovedalbumartist. Den første var Taylor Swift , som triumferte i fjor for « 1989 » etter tidligere å vinne for « fryktløs » i 2010 da hun beseiret – det er riktig – Beyonce. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Syv eksperter plukker Beyonce’s « Lemonade »: Lyndsey Parker (Yahoo), adnan virk (ESPN), Bonnie Fuller (Hollywood Life), Tom O’Neil og Paul Sheehan (Gold Derby) pluss veteran musikkjournalister Chris Willman og Edna Gundersen . To eksperter tilbake Adele’s « 25 »: Glenn Gamboa (Newsday) og Joyce Eng (TV Guide). Se hvordan ekspertene rangerer nominerte etter sannsynlighet for å vinne. Hvem betyr du Forutsi vil vinne de beste Grammy-kategoriene? Gjør dine spådommer på Gold Derby hvor du kan vinne premier (inkludert $ 100 Amazon Gift Certificate) hvis du slår ekspertene og oppnå den beste poengsummen. Grammy Album av året Fotogalleri: Alle 58 vinnere i musikkhistorie Ekspertene plukker Beyonce for å vinne fire ekstra kategorier av hennes totalt ni nominasjoner: beste urbane moderne album (1/10 odds for « limonade »), beste rap / sunget ytelse (1/10 odds for « frihet »), beste video (1/10 odds for « Beyonce ») og beste musikkfilm (1/5 odds for « limonade »). Hvis Beyonce snags alle fem, vil det bringe sin karriere totalt 25, som vil knytte henne med klassisk pianist og komponist Vladimir Horowitz som den femte største vinneren i Grammy History. Bare en kvinnelig musikkstjerne har vunnet mer: Country Thrush Alison Krauss (27). Symphony dirigent georg solti er all-time mester med 31. Adele’s « Hei » er begunstiget for å vinne opptreden av året (1/5) og sang av året (4/11) over Beyonce’s « formation. » Nedenfor er ekspertens odds i de fire beste Grammy-kategoriene. Se mer. Album av året « Lemonade, » Beyonce – 4/9 « 25, » Adele – 3/1 « En sjømanns guide til jorden, » Sturgill Simpson – 50/1 « Visninger, » Drake – 50/1 « Formål, » Justin Bieber – 66/1 Registrering av året « Hei, » Adele – 1/5 « Formasjon, » Beyonce – 15/2 « Stressed Out, » Twenty One Pilots – 50/1 « Arbeid, » Rihanna feat. Drake – 50/1. « 7 år, » Lukas Graham – 66/1 sang av året « Hei, » Adele – 1/4 « Formasjon, » Beyonce – 13/2 « Elsk deg selv, » Justin Bieber – 33/1 « 7 år, » Lukas Graham – 40/1 « Jeg tok en pille i Ibiza, » Mike Posner – 66/1 beste nye artist Chance rapperen – 10/9 The ChainSmokers – 9/5 Maren Morris – 6/1 Kelsea Ballerini – 50/1 Anderson Paak – 66/1 Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts