More

    Grammy Album of the Year Gallery: Alle 58 Vinnere, fra Taylor Swift til Henry Mancini

    Her er et trivia-spørsmål for deg: Hvem var den første personen å vinne Grammy for Album of the Year? Det var legendarisk komponist Henry Mancini som vant for lydsporet til TV-showet « Peter Gunn. » La oss ta en tur gjennom alle 58 album som har hevdet denne svært ettertraktede prisen. Attributtene til det som gjør et flott album, varierer alltid, men et godt laget album vil alltid bli sett på som et kunstverk. Gode ​​album kan bare være en fantastisk samling av sanger som flyter sammen musikalsk, eller de kan være sanger som kollektivt gjør en uttalelse. Albumene som har vunnet album i året, har omfattet alle disse områdene. De har variert fra noen av de mest ærverdige klassikerne, fra « SGT. Pepper « av The Beatles og » Thriller « av Michael Jackson , til de største prestasjonene de siste årene, fra » supernatural « av Santana til » 21 « av adele til » 1989 « av taylor swift . Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Mange forskjellige sjangere har vunnet her, men det mest tildelte feltet er popmusikk som har vunnet premien 21 ganger. Rock and Roll følger det med 18 seire, deretter R & B med fem, land og lydspor med fire hver, jazz og komedie med to og rap og dansemusikk med en vinn et stykke. Honoren har gått til solo mannlige handlinger nesten halvparten av tiden med 26 slike tilfeller av dem som er rådende. Grupper eller samarbeid har vunnet denne prisen 16 ganger, og kvinnelige solohandlinger har vunnet bare 13 ganger i løpet av de siste 58 årene. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til 12. februar Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts