More

    Grammy Awards: Hvilken tid begynner showet, som vil vinne, som er vert for?

    Den 59. årlige utgaven av Grammy Awards begynner på 5 P.M. PT / 8 P.M. Et søndag, feb.12. Priser i de beste kategoriene vil bli utdelt på Staple Center i Los Angeles i løpet av en tre timers seremoni som airs lever landsomfattende på CBS. « Sena sen show » vert James Corence vil emcee om kvelden. Sørg for å følge oss på Twitter @ CommesiderienNetait-LeFilm for alle de siste resultatene. Legg til stemmen din til samtalen som vi dykker inn i kvelden. Hva var de beste (og verste) øyeblikkene? Har de riktige artister, album og sanger vunnet? Hvem ga den beste talen? Vi forutsier vinnerne av 32 Grammy Awards Races. Våre prognoser er basert på en kombinasjon av fem sett med spådommer: Musikkeksperter, Gold Derby-redaktører som dekker utmerkelser året rundt, de øverste 24 brukerne som fikk toppscorene som forutsier fjorårets Grammy-vinnere, All-Star Top 24 som fikk Høyeste poeng når du kombinerer de to siste årenees grammatresultater, og hundrevis av totale brukere som utgjør den største (og ofte savvest) blokken av prediktorer. Dish Grammysene med Hollywood-innsidere i våre beryktede fora Vi forutsier at Beyonce , hvem er den mest nominerte artisten på 2017 Grammy Awards med ni bud, vil være den største vinneren. Hun er prognostisert for å vinne fem tildeler, inkludert album på året for « limonade ». Det ville være den første seieren i den øverste kategorien for Beyonce, og hvis hun faktisk vinner alle fem kategoriene, forventes det å prognosere, som vil bringe sin karriere totalt til 25 seire, knytte henne med klassisk komponist Vladimir Horowitz Som den femte mest tildelt kunstneren i historien. Hvis hun på en eller annen måte klarer å vinne alle ni, vil hennes totale være 29, som vil plassere hennes andre på hele tiden Grammy-vinnerlisten, rett bak Record-Holding-dirigent Georg Solti med en whopping 31 seire. adele vil være neste i tråd med fire seire ut av hennes fem nominasjoner, inkludert rekord og sang av året for hennes mega-hit single « hei ». Den eneste kategorien hun er forventet å miste er årets album til Beyonce, men føler ikke så ille – Adele vant den prisen for fem år siden for « 21. » Grammy album av året: Alle 58 vinnere i musikkhistorie Selv om den sentrale, store David Bowie ikke nominert i det generelle feltet, har han fire nominasjoner for sitt siste album « Blackstar ». Vi forutsier tre av de kategorier, og han er Frontrunner i alle dem: Rock ytelse, Rock Song og Alternativt album. I tillegg kunne han vinne Best Engineered Album, som ikke er i vår predictions Center. Rap stjerner Chance Rapper og Drake tjente en kombinert 15 nominasjoner, og de vil ta to tildeler stykke. Sjansen er favorisert for beste nye artist og beste rap ytelse (« ikke noe problem »), mens Drake er tippet for å vinne Best Rap Album (« Visninger ») og Best Rap Song (« Hotline Bling »). R & B sanger Rihanna har åtte nominasjoner, og vi forutsier henne to ganger, for beste R & B-ytelse (« trengte meg ») og beste R & B-sangen (« kyss det bedre »), kategorier hvor hun drar nytte av overraskelse fravær av Beyonce. Rihanna konkurrerer også i en kategori Vi forutsier ikke: Beste opptakspakke for « Anti (Deluxe Edition). » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts