More

    Grammy Awards: Hvordan ble vinnerne bestemt?

    Oscar-velgere måtte vurdere 336 filmer i år når de bestemte seg for nominasjonene mens Emmy-velgere hadde 96 komedier og 151 dramaer på den foreløpige stemmeseddelen i fjor, og Tony-nomineringsutvalget måtte delta i tre dusin-show. Alle disse gruppene ble lett i forhold til den svimlende oppgaven som møtte Grammy-velgere. Opptaksakademiet mottok en rekord 21.719 innleveringer til behandling på den 59. årlige Grammy Awards; Det var opp fra 21.564 i fjor. Etter 24. august. 24. august Første runde stemmesedler ble sendt til ca 13 000 avstemningsmedlemmer den 14. oktober og var på grunn av 4. november 4. Akademiske medlemmer ble bedt om å stemme bare i deres kompetanseområder og kan veie inn på opptil 15 kategorier i sjangrefeltene pluss De fire General Field Awards (Album, Record and Song of the Year, Best New Artist.) På 12 felt – alternativ, komedie, moderne instrumental, musikalsk teater, New Age, Pop, Rap, Reggae, Rock, talte ord, visuelle medier og verdensmusikk – de første runde stemmesedler ble brukt til å bestemme nominerte. Grammy album av året: Alle 58 vinnere i musikkhistorie På det generelle feltet samt 10 andre – amerikanske røtter, barn, klassisk, land, dans / elektronisk, evangelium / ccm, jazz, latin, musikkvideo og R & B-nominasjoner ble bestemt av gjennomgangskomiteer som består av avstemningsmedlemmer fra alle Akademiets kapittel byer som vurderte de første runde stemmeseddelene. Nominasjoner i to felt – Komponere / arrangere og engineering (samt produsent av året, både klassisk og ikke-klassisk) – ble avgjort av håndverkskomiteer for avstemningsmedlemmer som mottar resultatene av de første runde stemmesedler. Dish Grammysene med musikkinnsidere i våre beryktede fora Og fem felt – Album Notater, Historisk, Pakke, Remixed Recording og Surround Sound – ble ikke inkludert på denne første runde stemmeseddelen. Snarere kom nominasjoner direkte fra håndverkskomiteer for stemmeberettigede medlemmer. Nominasjoner ble annonsert 5. desember. Medlemmer som ble med innen 15. november ble sendt den endelige stemmeseddelen den 14. desember. De hadde til 13. januar for å sende inn sine valg, igjen med begrensningen av å stemme i opptil 15 kategorier i Sjangerfelt pluss de fire generelle feltprisene. Vinnere vil bli avslørt den 12. februar i en todelt seremoni med flertallet av 84-prisene utlevert i en ikke-TV-begivenhet den ettermiddagen mens et dusin eller så blir doled ut på CBS-prisen på den kvelden. Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts