More

    Hvor bra kjenner du Grammys? Kan du nevne det siste 20 albumet i årsvinnerne?

    Det er vanskelig nok å forutsi Grammy-vinnere før de skjer, men er det like utfordrende å plukke de siste vinnerne? Hvor bra er minnet ditt? Ta vår undersøkelse under for å se om du kan nevne det siste 20 albumet i året Champs. Beyonce For øyeblikket prognose for å vinne album i året i år for sin kulturelle sensasjon « Lemonade », som hun er nominert ni ganger totalt, mer enn noen annen kunstner. I den øverste kategorien er hun oppe mot adele (« 25 »), Justin Bieber (« Formål »), Drake (« visninger ») og Sturgill Simpson (« en sjømannens guide til jorden »). Men det har vært mange opprør i løpet av de siste 20 årene, så kanskje hun ikke bør bli for komfortabel i hennes frontrunner abbor. På en eller annen måte vil en av disse fem artistene kreve et førsteklasses sted i Grammy History. 2017 Grammy Awards vil bli avholdt på Staples Center i Los Angeles, California denne søndagen 12. februar. Hendelsen blir vert for første gang av James Corence , en Tony og Emmy Winning Performer og The Vert av CBSs « sent sen show » hvor han allerede har blitt koselig med flere Grammy-vinnere takket være hans virale segment « Carpool Karaoke. » Gjør dine Grammy spådommer nå; endre dem til februar 12 Gull Derby-lesere, akkurat som du ofte viser seg å være våre smarteste prognostikatorer, så det er viktig at du gir oss dine spådommer. Du kan fortsette å oppdatere og endre prognosene dine så ofte som du vil før vinneren blir annonsert 1. februar. Bare klikk « Lagre » når du har avgjort på dine valg. Du konkurrerer for å vinne et $ 100 Amazon Gift Certificate, Bragging Rights og et ærested på vår leaderboard. Våre racetrack odds endrer seg som du gjør dine spådommer, akkurat som de gjør når du satser på Emmys, Oscars, Golden Globes og mer. Sørg for å lese våre konkurranseegler og høres av på Grammy-løp i vårt musikkforum.

    Latest Posts