More

    Ron Howard, Brian Grazer Bare en Tony vekk fra Egot etter Grammy Win for ‘The Beatles: Åtte dager i uken – Touring Years’

    Direktør Ron Howard og produsent Brian Grazer er bare en Tony Award vekk fra å bli med den eksklusive Egot Club. De vant hver en Grammy-pris på søndag i den beste musikkfilmkategorien for dokumentarfilmen ‘The Beatles: Åtte dager i uken – Touring Years. Nå trenger de bare å finne et Broadway-prosjekt som bringer dem teaterets øverste ære for å bli med i Elite-gruppen på bare 12 personer som har vunnet Grand Slam fra Hollywood-priser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony. Fotogalleri: Alle 12 egotvinnere – klikk her Partnerskapet mellom Grazer og Howard har vært en fruktbar en i over 30 år. De vant Oscar for beste bilde som produsenter av « et vakkert sinn » (2001), for hvilken Howard også tok hjem beste direktør. De høstet Emmys for å produsere både « fra jorden til månen » (beste miniseries i 1998) og « Arrested Development » (Best Comedy Series i 2003). På egen hånd vant Grazer beste Drama-serien for « 24 » i 2006. Bare et dusin mennesker har vært i stand til å trekke av denne sjeldne Egot-feat: komponister Richard Rodgers , Marvin Hamlisch , Jonathan Tunick , og Robert Lopez ; Skuespillere Helen Hayes , Rita Moreno , John Gielgud , audrey hepburn , og whoopi goldberg ; Styremedlemmer Mel Brooks og Mike Nichols ; og produsent Scott Rudin . Og ja, Barbra Streisand , Liza Minnelli , James Earl Jones , Alan Menken , og Harry Belafonte har alle kommet nært, men minst en av deres priser var æres eller gitt ut av konkurransen. Komponist Lin-Manuel Miranda kan bli den 13. Egot Club-medlemslisten denne måneden som han er nominert på Oscarene for den beste originale sangen av « Hvor langt jeg skal gå » fra « Moana. » Gjør Academy Awards plukker nå og fortell bransjens innsidere hvilke filmer og utøvere du har ute for å vinne 26. februar. Du kan fortsette å endre dem til like før showet. Pass på å gjøre dine spådommer her. Du konkurrerer om et sted for ære på vår leaderboard og en hovedrolle i neste års øverste 24 brukere (de to dusin folkene som gjør det beste som forutsier årets nominerte). Les våre konkurransegler.

    Latest Posts