More

    2017 Grammy Awards Recap: Dishing Adele’s Upset Win, beste forestillinger og mye mer

    2017 Grammy Awards ble holdt på søndag, 12. februar, og mandag kveld Gold Derby Bidragsyter og 2016 Grammy Predictions Contest Champ Charles Bright innkalt med meg for å diskutere hele showet, fra vinnerne ned til forestillingene . Se vår recap video diskusjon ovenfor. « Jeg tror det var en så strålende elefant i rommet at hvordan kunne hun ikke, » sier lyse om adele s beslutning om å sette ut beyonce under hennes akseptive tale for album årets. Adele vant for « 25 » da prisen var mye forventet å gå til Beyonce’s « Lemonade ». « Det faktum at [Adele] i det minste anerkjente prestasjonen var veldig bra på hennes side. » Det var mye å beundre i Telecasts forestillinger også. Lyse singler ut William Bell og Gary Clark Jr. ‘s « sensasjonell » ytelse av « født under et dårlig tegn » og den politisk defiant en stamme kalt søken < / Strong> Ytelse med Anderson Paak og Busta Rhymes , som « gjorde meg klar over hvor mye jeg savner Busta Rhymes musikk. » Og Maren Morris og Alicia nøkler var « fantastisk sammen ». I mellomtiden setter jeg ut Beyonce’s Medley of « Love Tørke » og « Sandcastles » og Bruno Mars s showstopping hyllest til Prince . Men de mest minneverdige øyeblikkene skjedde ikke bare under telekastet. Vi begge beundret også premiere seremonien som streamet på nettet før hovedhendelsen, hvor mer enn 70 priser ble gitt ut. Jeg beundret spesielt den « fremragende » forestillingen av O’Connor Band med Mark O’Connor , som senere vunnet Best Bluegrass Album. For lyse, « en av de mest bevegelige delene av enten seremonien var i premiere seremonien. Det var best røtter evangeliumalbum som gikk til albumets salmer ‘av Joey og Rory . Det er en mann-og-kone duo, og kona gikk bort. Dette var det endelige albumet hun registrerte, og det var veldig bevegelig da han kom opp der og akseptert på hans og hennes vegne. « 

    Latest Posts