More

    2017 Grammys Telecast Review: Bruno Mars, Beyonce, en stamme kalt Quest & More Hadde Stellar Grammy Moments

    Grammys sikkert elsker deres « øyeblikk »: mash-ups, medleys og quirky samarbeidinger Du kan bare se på Grammys, en av de få musikklokaler for å invitere artister som strekker seg fra land til rap for å rocke på samme stadium. Så hvorfor ikke dra nytte av den eklektiske lineup? Grammysene overseller vanligvis som lover – de ferdigpakket « øyeblikkene » skuffer så ofte som ikke – men i år var det knapt noen rettferdige dårlige forestillinger, og et par rett og slett store. 2017 Grammy Awards: Full liste over vinnere i alle 84 kategorier Natten begynte med en solid ytelse etter første gangs vert James Corence , som utførte litt der en teknisk feil sendte ham tumbling ned en trapp. Han sto opp og stoppet « katastrofen » av en åpning – alle som så Cornets Tony-vinnende ytelse i « En mann, to guvnors » vet at det er Cornets morsomste modus – og natten var av til en solid start. Corden var en mer praktisk vert enn tidligere Emcee ll cool j , hvem var alltid mer eller mindre innhold for å lede trafikk på det overfylte Grammy scenen, men Corden er en showman i hjertet. Grammysene er ikke nødvendigvis det beste uttaket for det showmanship – det har ikke samme familiær følelse som tonys, som Corden hosted i fjor sommer – men det var likevel en solid hosting-konsert, til tross for et par farthøyder. På et tidspunkt prøvde han å gjøre en mock « Carpool Karaoke » segment med en haug med kjendiser, inkludert Faith Hill , John Legend , og Neil Diamond Sang Diamonds « Sweet Caroline », men biten kunne ikke overleve den palpable klosset av det faktum at Diamond og Corden var de eneste to som kjente ordene. Men forestillingene var hovedhendelsen, så mye at jeg skulle ønske at de viktigste telekastet hadde vedtatt formatet til den elektroniske premiere seremonien som foregikk det. De burde bare ha gitt ut de siste ni tilene i de første 10 minuttene (ja, det var bare ni priser utlevert under hele telekastet) og la resten av seremonien være den rene musikkfestivalen det klart ønsket å være. Så igjen, kanskje beyonce ikke ville ha sittende fast for sin stjernens ytelse hvis hun allerede hadde kjent at hun hadde mistet albumet i året til adele . På de fleste andre netter som beyonce ytelse – en svært forseggjort, konseptuell ekstravaganza der hun sang « elsker tørke » og « sandcastles » – ville ha vært øyeblikkets øyeblikk. Faktisk føltes det som en tematisk bookend til hennes 15-minutters medley ved 2016 VMAS – den ytelsen var all rettferdig sinne, mens denne var full av innløsning og forsoning, etter den samme buen som hennes album « lemonade ». « Hvis vi skal helbrede, la det være strålende, » sa hun på slutten av hennes forestilling. Grammy Awards 2017: Hvordan gjorde James Carden som vert? [Poll] Okay alle, pakke det opp – Beyonce vinner musikk, så resten av dere kan gå hjem. Det var sant på VMAS, hvor hun drastisk utkasset resten av de musikalske handlingene, men hun var ikke den eneste showstopper på Grammys. Like bra – kanskje enda bedre – var Prince hyllest av Bruno Mars og Tiden . Mars skylder mye av sin karriere og hans persona til forgjengere som prins og Michael Jackson , men måten han kanaliserte Prince på « La oss bli gal » bekreftet ham som en musikalsk etterfølger til de greats, ikke bare en imitator . Da var det sint, politisk rettferdig ytelse ved en stamme som heter Quest , Anderson Paak og Busta Rhymes , som kalte president Donald Trump « President Agent Orange » og railed mot sin rasisme og foreslått grensevegg. Chance Rapper brakte også huset ned med en evangelisk infundert overføring av « Hvor stor » og « alt vi fikk » med Kirk Franklin og tamela mann <!– . Margaret Cho Shouts ‘f *** Donald Trump!’ på Grammy Awards etter å ha mistet det beste komediealbumet Adele utmerket ikke en gang, men to ganger. Hun åpnet showet med « Hei », og da betalte hun hyllest til sen George Michael ved å synge en høytidelig, strippet ned versjon av « FastLove », hans Uptempo Ode til uformelt sex. Det var en uvanlig tilnærming, og bestemt mer dyster enn den energiske hyllest til Prince. Det gikk også til en grov start, med Adele plutselig stoppet ytelsen etter det første verset for å begynne igjen, men det var utvilsomt å bevege seg og upåklagelig sunget. Disse forestillingene gjorde det lettere å glemme noen av de mindre vellykkede tallene. Den Bee Gees hyllest, til ære for 40 års jubileum for « Saturday natt feber » virket dårlig oppfattet fra starten, samler stilistisk ulik artister demi lovato , Tori Kelly , andra dag og lille storby for å utføre den berømte gruppens treff som om de ble trukket tilfeldig ut av en lue. Sangerne gjorde det meste bra, men medaten resononerte ikke. Så var det Katy Perry , som utførte sin nye singel « kjedet til rytmen, » som rettet mot politisk kommentar, men manglet haster av en stamme som heter Quest, og den amerikanske grunnloven projiserte på scenen på slutten følte tacked-on. Metallica og Lady Gaga , en merkelig duett Jeg var ivrig forutse, var solid til tross for en funksjonsfeil mikrofon for Metallica sanger James Hetfield . Men på en natt da andre kunstnere følte seg helt rolig på scenen, syntes Gaga å spille en ny versjon av seg selv som hun ikke hadde helt slitt i ennå. Du kan fornemme innsatsen. Grammy Forum Reaksjoner: Beyonce er ‘Wack’ og Adele ‘SlaaS’ Men det er vanskelig å komme opp med mye mer for å klage på – annet enn Beyonces egregious tap for årets album. Maren Morris og Alicia nøkler var dynamitt i deres duett på « bare » Sturgill Simpson og dap-kongene Var utmerket på « rundt deg », og John Legend og Cynthia Erivo s vokal på « Gud vet bare » under Memoriam-segmentet var sublime. Kudos også til William Bell og Gary Clark Jr. , som leverte en slag i bluesen med « født under et dårlig tegn » som sjelden får et showcase under hovedtelefonen . Hva syntes du om Grammy Telecast? Kommenter nedenfor, og sørg for å bli med i diskusjonen i våre fora.

    Latest Posts