More

    Beyonce, John Williams & Vince Gill Flytt opp på liste over all-time største Grammy-vinnere

    beyonce ‘s « lemonade » led en opprørt i Grammy Race for år i år til adele for « 25. » Det var så egregious adele trukket en Kanye West på seg selv for å protestere på Beyonce’s nederlag. Likevel vant Queen Bey to av sine ni nominasjoner – beste urbane moderne album (« Lemonade ») og beste musikkvideo (« formasjon ») – som bringer hennes livstid Grammy-åpning til 22. Det setter henne på syvende plass på listen over Største Grammy-vinnere av all tid. Sjekk ut vårt galleri over for resten av de beste artister. Beyonce leapfrogged vest og hennes ektemann Jay Z , begge har vunnet 21 ganger, og nå deler hun syvende sted med irsk rock band u2 , pop og R & B legend Stevie undre , og jazzmusiker chick corea . I en alder av 35 år er Beyonce langt den yngste av de kunstnerne, så hun har god tid til å holde stigende listen – og kanskje Endelig Enda Win Album of the Year. 2017 Grammy Awards: Full liste over vinnere i alle 84 kategorier Men Beyonce var ikke den eneste artisten å flytte opp på listen. Under premiere seremonien som streamet på nettet før den viktigste Grammy Telecast, snakket et par veteranartister seg opp. Country-Music MainStay Vince Gill Won Best American Roots Song for « Kid Sister » Utført av Time Jumpers – Det var hans 21-seier, bundet ham med vest og Jay Z for 11. plass. Og ærverdig komponist John Williams Won Best Visual Media Score for « Star Wars: The Force Awakens, » som var hans 23. seier, og plasserte ham sjette blant all-time Grammy Champs.

    Latest Posts