More

    Grammy Awards 2017: Adele Wins Album of the Year, sier det burde vært Beyonce

    Den 59. årlige Grammy Awards ble utdelt 12. februar 2017, under en live ceremony kringkasting på CBS og vert for Tony og Emmy Winning « Senate Late Show » Star James Corence . De fleste av prisene ble utdelt på den elektroniske strømmede premiere-seremonien som ble arrangert av margaret cho , forlater bare ni kategorier og en rekke forestillinger for hovedarrangementet. Så hva synes du om årets avling av vinnere (og tapere) fra 2017 Grammys? Les vår Live Blog på Telecast-kategoriene nedenfor, og sjekk ut den komplette listen over vinnere. Album av året Det var et annet rent feie for den elskede adele på Grammys. Hun vant alle fem av hennes nominasjoner, og da hun vant album i året for « 25 » – hennes andre seier i kategorien etter « 21 » for bare fem år siden – innrømmet hun at hun rooting for Beyonce å vinne for sin kulturelle og kritiske sensasjon « limonade ». Til dags dato har Adele vunnet 15 Grammys, og hun har ikke mistet en gang siden 2010. Årets rekord Det var mindre overraskende da Adele tok oversikt over året for « Hei. » Vi hadde forventet det resultatet. Det er hennes andre seier i denne kategorien som følger seieren for « Rolling i den dype » i 2012. Topp 20 beste Grammy forestillinger av all tid Årets sang adele vant denne prisen for andre gang for « Hei », etter hennes seier for fem år siden for « Rolling i den dype » (2012). Hun skrev sangen med Greg Kurstin , som tidligere på kvelden vant Grammy for produsent av året på Premiere-seremonien som strømmet online før hovedhendelsen. Beste Rap Album Chance rapperen trukket av en stor opprør for å vinne denne prisen for « fargestoffer ». Han var opp mot Drake (« visninger »), som hevdet for årets album. I tidligere år har et album på året nominert RAP-albumet alltid Won Best Rap Album. Men ikke føl deg så ille for Drake: Han vant Best Rap / Sung Performance og Best Rap Song for « Hotline Bling. » Topp 20 artister som aldri vunnet en Grammy Beste Urban Moderne Album Beyonce vant for « limonade » som forventet. Det var hennes første seier i Telecast etter å ha vunnet beste musikkvideo på Premiere-seremonien. Jeg var også hennes 22nd vinn, som plasserte henne blant de 10 mest tildelte artister i Grammy History. Best Country Solo Performance Sanger-låtskriver Maren Morris hersket for hennes gjennombrudd singel « min kirke. » Det er den første Grammy-seieren for Morris, som ble nominert fire ganger i år, inkludert den beste nye artisten. Hun overtok flere Grammy-vinnende landsstjerner Carrie Underwood , Keith Urban og Miranda Lambert . Grammy Best New Artist Gallery: Alle 56 vinnere i musikkhistorie Beste Rock Song. Prisen for beste låtskriving i rockemusikk gikk til David Bowie (« Blackstar »). Han vant tre andre priser under premiere seremonien – Best Rock Performance, Best Alternative Album og Best Engineered Album – og « Blackstar » vant også Best Recording Package. Det er et rent feie for sen, flott kunstner. Før i dag hadde han bare noensinne vunnet en Grammy: beste musikkvideo for « Jazzin ‘for Blue Jean » (1985). Beste pop duo / gruppe ytelse tjuefire piloter tjente fem nominasjoner i år og hevdet denne prisen for deres hit « stresset », som også er nominert til regnskapsregistrering. Dette var et tøft løp, som inkluderte to andre nominere for opptak av året: « Arbeid » av Rihanna og Drake og « 7 år » av Lukas Graham < / sterk>. Ved å høre navnene deres kalt duoen strippet ned til deres undies som de lovet at de ville gjøre hvis de noen gang vant en Grammy. Grammy album av året: Alle 58 vinnere i musikkhistorie Beste nye artist Chance Rapper Herdet i løpet av beste nye kunstner, som gjør ham til en sjelden hip-hop-artist for å vinne den premien. Tidligere rappere som tok den prisen var arrestert utvikling (1993) og macklemore og Ryan Lewis (2014). Lauryn Hill Også vant i 1999 for fusing rap og R & B stiler. Chance Rapperen var den mest nominerte utøveren i den kategorien med syv totale bud, hvorav han også vant best rap ytelse (« ikke noe problem »), en prisutlevert under premiere seremonien.

    Latest Posts