More

    Grammy Awards 2017: Hvem ga den beste ytelsen?

    Den 59. årlige Grammy Awards hadde en imponerende utvalg av utøvere planlagt til søndag kveld, og de skuffet ikke. Musikkens største stjerner samlet seg på Staples Center i Los Angeles og ga noen av de mest minneverdige og kraftige forestillinger i nyere historie. Åpning av showet var album, rekord og sang av året vinner adele med en kraftig ytelse av hennes vinnende hit, « Hei. » Diva kom tilbake til scenen senere i showet om å hylle sena George Michael med sin egen versjon av sin sang « FastLove. » Denne ytelsen gikk ikke så jevnt. Bare øyeblikk i, stoppet Adele bandet, sverget på live-tv og ba om å starte igjen, fast bestemt på å få det perfekt for en av hennes avguder. Til slutt var ytelsen vakker, og mengden elsket henne enda mer for det. Et annet minneverdig øyeblikk var den dramatiske og kunstneriske visuelle displayet Beyonce slått inn med hennes medley av « Love Tørke » og « Sandcastles. » Queen B dukket ut som bare det, dusjet i gull, eteriske klær som viste seg hennes høyt publiserte baby bump. Forestillingen var forståelig nok mindre energisk enn hva vi er vant til å se fra Beyonce, men hun tjente likevel en stående ovasjon fra publikum. 2017 Grammy Awards: Full liste over vinnere i alle 84 kategorier Bruno Mars Beviste hvorfor han er en av de mest respekterte kunstnerne i dag med et par show stopper av seg selv. Den første var hans egen hit, « Det er det jeg liker » – en jevn, R & B-påvirket syltetøy som hadde publikum på føttene før han selv hadde ferdig. Senere kom han til Tiden å hylle den legendariske Prince , med en forestilling av « la oss bli gal. » Jaws ble igjen på gulvet som Mars, kledd i et prins-inspirert antrekk, kanalisert den lilla en mens de ikke bare synger, men makket den på gitaren. En av de mest overraskende forestillingene kan ha kommet fra årets beste nye kunstner, Chance rapperen . Mange seere har kanskje ikke vært kjent med ham før i kveld, men de er sikkert nå. Chance brakt ut Gospel Greats Kirk Franklin og tamela mann for sin sang « Hvor stor, » og hvor bra det var! Den inspirerende ytelsen gjorde det klart den unge rapperen var verdig til hans beste nye kunstnertittel. Grammy Forum Reaksjoner: Beyonce er ‘Wack’ og Adele ‘SlaaS’ Sist men ikke minst, hvordan kunne vi glemme Lady Gaga ? Frisk av hennes monumentale Super Bowl Performance, Gaga ble med Metallica for deres rock classic, « moth i flammen. » Hvis hun ikke synger standarder med Tony Bennett , utfører show melodier på Oscars, eller underholdende nesten 120 millioner seere på den største sportsbegivenheten i Amerika, er hun tilsynelatende publikum surfing og rocking ut med en av verdens de fleste legendariske metallbånd. Er det noe hun ikke kan gjøre? Andre bemerkelsesverdige forestillinger av natten inkludert: John Legend og Cynthia Erivo ‘s « i memoriam » hyllest, synge Beach Boys hit « bare » Gud bare Vet « ; Keith Urban og Carrie Underwood samler seg for den energiske « fighter »; og Anderson Paak bli med en stamme kalt søken og busta rhymes for en medley av « pris tur », « Movin ‘bakover » og « vi Mennesker. » R & B Superstar Alicia nøkler og land Nykommer Maren Morris parret opp for « en gang. » Og demi lovato , liten storby , Tori Kelly og andra dag ga en all-star hyllest til < Sterk> Bee Gees . Med alle disse utrolige forestillingene, hvilken var din favoritt? Stemme i vår undersøkelse under.

    Latest Posts