More

    Grammy Awards 2017: Hvordan gjorde James Carden som vert?

    James Corence ‘s første gang som Grammy Host syntes å være av til en katastrofal start på søndag kveld, da hans første inngang til scenen ble stanset av en tilsynelatende mekanisk feil. Raskt etter å ha trukket seg på scenen, fortsatte den populære sen-nattverten til å tommel ned trappene. Det var på det tidspunktet at publikum skjønte at vitsen var på oss, og det var bare Cordens quirky måte å lage en inngang på. Uten å savne et slag, joked han om « katastrofen » som hadde skjedd og flyttet raskt inn i en rap om alle de berømte ansiktene i publikum. 2017 Grammy Awards: Full liste over vinnere i alle 84 kategorier Mens det er vanlig for sen kvelds verter å overføre sine ferdigheter til å tildele show ( Jimmy Kimmel vil være vert for årets Oscars og Jimmy Fallon Nylig Emceise Golden Globes), kanskje ingen er mer kvalifisert for musikkens største natt enn Corden. Hans populære talk show segment « Carpool Karaoke », hvor han kjører rundt med kjente musikere som synger sammen til sine treff, har blitt så populært det ble gjort til en Emmy-vinnende Primetime-tv-spesiell. Det har også gitt ham en spesiell rapport med noen av popmusikkens største stjerner. Cordens raske vits og komisk timing viste seg å være gunstig gjennom hele natten. Minutter etter tjue en piloter tok buksene sine av mens han mottok sin Grammy for beste pop duo / gruppe ytelse (« stresset ut »), koden dukket opp i hans undertøy, ikke mindre, innbydende seere tilbake fra kommersiell pause og introdusere neste ytelse. Et av høydepunktene i natten inkluderte Corden som spretter gjennom publikum bak en papputslipp av « Carpool Karaoke » -logoen. Etter å ha spottet Jennifer Lopez , satte Corden seg ved siden av henne før de ble sluttet av Tim McGraw , Faith Hill , John Legend , Chrissy Teigen , Keith Urban , Jason derulo , Ryan Tedder , og Neil Diamond for en overføring av Diamonds klassiske « Sweet Caroline ». Senere på kvelden gikk Corden inn i publikum igjen for å gratulere foreldrene sine på jubileumet, bare for å finne supermodell Heidi Klum iøynefallende å sitte i sin fars fanget. Hans far var rask til å merke seg at han ble gitt et « gratis pass » for natten fra Cordens mor. Hun var så så spottet med sitt eget leketøy for kvelden, Nick Jonas . Topp 20 beste Grammy forestillinger av all tid Samlet virket Corden behagelig og gjensidig respekt mellom seg selv og stjernene i publikum var tydelig. Men hvordan tror du at Coren var vert for Grammy Awards? Ta avstemningen ned under og høres av i kommentarseksjonen og i våre fora.

    Latest Posts