More

    Grammy Awards 2017: Hvordan kjente våre predictions Contest Winner Vinner Adele ville vinne?

    « På slutten av dagen skjønte jeg at akademiet ikke skulle være progressivt nok, » sier Elizabeth Myers , vår 2017 Grammy Awards Predictions Contest Winner (se vår leaderboard her), om hvordan hun visste adele skulle vinne album av året for « 25, » forstyrrende beyonce ‘s’ lemonade.  » Se vår videochat med Myers ovenfor. « Så mye som jeg virkelig liker Adeles album var det litt av et sikrere valg i form av hvem velgerne var, » Myers legger til. « Det eneste som gjorde meg nervøs for det, var igjen å forutsi henne å feie de topp tre prisene igjen. Jeg var usikker på det, men jeg bestemte meg for å bare gå med det, og det betalte seg.  » En kategori hvor hun wavered var sang av året, den eneste generelle feltkategorien Beyonce noensinne har vunnet (for « enkelt damer » i 2010), men hun stakk til sine våpen og endte opp med å forutsi alle fire general-feltkategorier: Record, Sang og album til Adele, og beste nye kunstner til Chance Rapper . 2017 Grammy Awards: Full liste over vinnere i alle 84 kategorier Også blant hennes kunnskapsrike spådommer var solange for beste R & B-ytelse (« kraner i himmelen »), maxwell for beste R & B-sangen (« Lake av havet ») og sjanse Rapper for Best Rap Album (« Coloring Book ») – Ingen av dem var de forutsagte favorittene. Men hun er ikke uten anger. Hvis hun hadde fulgt hennes instinkter, ville hun også ha fått beste rockalbumet riktig: « En av de endringene jeg skulle gjøre, » forklarer hun, « var fra Weezer til [den eventuelle vinneren] Cage elefanten , slik at jeg virkelig var bummed om. « 

    Latest Posts