More

    Grammy Awards 2017: Lyndsey Parker (Yahoo Music) Topper Alle eksperter som spiser vinnere

    Gratulerer med Lyndsey Parker (Yahoo Music) for topping totalt ni eksperter i å forutsi 2017 Grammy Awards vinnere på søndag. Hun har den beste poengsummen med 62,50% nøyaktighet, og plukker 20 kategorier med de riktige champene. Over 1600 personer over hele verden spådde disse vinnere for 32 Grammy-kategorier. Blant hennes generelle valg hadde Parker noen gode valg som ikke var Frontrunners: Solange for « kraner i himmelen » (Best R & B-ytelse), Lalah Hathaway for « Lalah Hathaway Live « (Best R & B album), og Patton Oswalt for å » snakke for clapping « (Best Comedy Album). Du kan se hvordan poengsummen din sammenligner med alle andre i våre leaderboard-rangeringer av alle deltakere, som også inneholder lenker for å se hver deltakerens spådommer. For å se dine egne poeng, gå til brukermenyen øverst til høyre på hver side av Gold Derby når du er logget på på nettstedet. Bruk rullegardinmenyen for å gå til « Vis profil », og se etter koblingene til « Award-show-poengene ». Vår gruppe eksperter er journalister som dekker underholdningsindustrien gjennom hele året. Etter Parker, Joyce Eng (TV Guide) er på andreplass med 59,38% korrekt. adnan virk (ESPN) og Chris Willman (Gold Derby) følger med 56,25% rett. Glenn Gamboa (Newsday) Tom O’Neil (Gold Derby), og Paul Sheehan (Gold Derby) er neste med 53,13% nøyaktighet. Edna Gundersen (Gold Derby) har 46,88% korrekt, og deretter Bonnie Fuller (Hollywood Life) med 43,75% se eksperters leaderboard. Pass på å gjøre Oscar-vinnerens spådommer. Vekt i nå med dine valg slik at Hollywood-innsidere kan se hvordan filmene og utøverne går i våre Oscar-odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer rett fram til like før seremonien 26. februar klokka 17:00 PT / 8: 00 PM ET. Sørg for å lese våre konkurransegler. Og bli med i den voldsomme debatten om Oscarene som foregår akkurat nå med Hollywood-innsidere i våre fora.

    Latest Posts