More

    Grammy Awards 2017 Vinnerne: Beste prediksjonsresultater av våre redaktører og brukere

    Gratulerer med vår bruker Magic 8 ball for en fantastisk score på 75,00% når du forutsier 2017 Grammy Awards vinnere på søndag. Hun er den eneste med den øverste prosentandelen med Sula , Briana Breeze , og Javi Lukk bak scoring 71.88%. Vår toppscorer har også et flott poeng totalt 11.355 ved å bruke 500 super-spillene klokt. Over 1600 personer over hele verden spådde disse vinnere for 32 Grammy-kategorier. Vår person i første omgang savnet åtte av disse kategorier, men hadde noen gode valg som ikke var frontrunners: adele for « 25 » (Album of the Year), solange for  » Kraner i himmelen « (Best R & B-ytelse), Maxwell for » Lake av havet « (Best R & B-sangen), Drake for » Hotline Bling « (Best Rap / Sunging Ytelse), og Chance Rapper for « Coloring Book » (Best Rap Album). Du kan se hvordan poengsummen din sammenligner med alle andre i våre leaderboard-rangeringer av alle deltakere, som også inneholder lenker for å se hver deltakerens spådommer. For å se dine egne poeng, gå til brukermenyen øverst til høyre på hver side av Gold Derby når du er logget på på nettstedet. Bruk rullegardinmenyen for å gå til « Vis profil », og se etter koblingene til « Award-show-poengene ». Gull Derby må evaluere hver potensiell vinners kvalifisering i henhold til våre konkurransegler. Hvis den er kvalifisert, får førsteklasses etterbehandler et $ 100 Amazon-gavekort. Gold Derbys beste redaktør er Daniel Montgomery med 56,25% korrekt (18 av 32 kategorier). Neste sted er et slips mellom Marcus Dixon , Tom O’Neil , Paul Sheehan , og meg selv med 53,13% riktig. Den siste posisjonen holdes av Rob Licuria med 40,63% rett. Se redaktørens leaderboard. Pass på å gjøre Oscar-vinnerens spådommer. Vekt i nå med dine valg slik at Hollywood-innsidere kan se hvordan filmene og utøverne går i våre Oscar-odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer rett fram til like før seremonien 26. februar klokka 17:00 PT / 8: 00 PM ET. Sørg for å lese våre konkurransegler. Og bli med i den voldsomme debatten om Oscarene som foregår akkurat nå med Hollywood-innsidere i våre fora.

    Latest Posts