More

    Grammy Forum Reaksjoner: Beyonce er ‘Wack’ og Adele ‘SLAYS’

    Våre forum plakater er beryktet i hele underholdningsindustrien for deres sløv ærlighet og noen ganger biter av innsikt. Årets Grammy Ceremony brakte disse kommentarene til forkant igjen, og de holdt ikke tilbake. Reaksjoner spenner fra spennende forteller Chance Rapper og Maren Morris for å « få det! » Når de vant til å ringe demi levato ‘s høye notater under bee gees hyllest « hilariously irriterende. » Nedenfor er bare en prøvetaking av ros og skyggen som gikk ned i våre fora. Les mer og få din mening her. Og sørg for å sjekke ut den komplette listen over vinnere i alle 84 kategorier. Ytelse: Adele (« Hei ») lovc : adele sang « Hei, » Flott måte å starte !!! Benitodelicias : elsker Adele, men jeg kan ikke takle hvor kjedelig « hei » er. sverd : adele har ikke svart! beste nye artist: Chance rapper xtina : Få det, sjanse rapperen! Jeg ventet ikke en urbane handling å vinne beste nye artist. Djoko : Chance Winning er flott for urbane artister når det gjelder Grammys. Beyonce kan ha en « sjanse » tross alt. Om enn en liten en. Adele er fortsatt feiende. Topp 20 artister som aldri vunnet en Grammy Ytelse: The Weeknd med Daft Punk (« Starboy » og « Jeg føler det kommer ») guscruz : Weekden er så god å lage musikk med Daft Punk. Veldig god ytelse. beste pop duo / gruppe ytelse: « stresset ut, » tjue en piloter Andy Robinson : Gratulerer med tjueen en piloter som vinner Pop Duo / Group! xtina : Barf @ tjueen en piloter vinne beste pop duo / gruppe ytelse. Selv om jeg hadde en følelse av at de vinnet. Takk og lov Rihanna vunnet ikke. Topp 15 Best Grammy Breakup Songs ytelse: ed sheeran (« form av deg ») Benitodelicias : Den Ed Sheeran-sangen begynner som den vil være « billige spenninger ». atypisk : « form av deg » vokser på meg litt. « Slott på bakken » er fortsatt bedre skjønt. Best Rock Song: « Blackstar », David Bowie Richard Aniston : Som forventet Bowie vant alle prisene han ble nominert til. cnmem10 : Overrasket Iman var ikke der for å akseptere for Bowie. Tjuefire piloter er ok, men hvordan i helvete er en av sangene som vurderes pop og en annen hard rock? Hvem trenger en Grammy for å nå Egot? Ytelse: Kelsea Ballerini og Lukas Graham (« Peter Pan » og « 7 år ») Lord Freddy Blackfyre : at duoen ikke fungerte for meg i det hele tatt. atypisk : Det beste av disse mash-ups var med Tori Kelly og James Bay. Denne er ikke trener også. Ytelse: Beyonce (« Love Tørke » og « Sandcastles ») Joesilver : Denne Beyonce-ytelsen ser ut som solens video. Alexandra : Jeg får ikke hype med Beyonce, denne forestillingen er bare krypende ut. Ikke en fan av hennes stadium antics i det hele tatt. Aint2Proud2BEG : Skamløs bruker datteren hennes, mor og ufødte barn for hvilken som helst Iota of Fame hun prøver å få denne gangen. Grammysene skal re-nevne Knowles Family Show. Og at « ytelse » var wack. La oss se hvem hun kopierte denne gangen, noen er bundet til å stå opp og kreve originalitet til slutt, som alltid. Power : Beyonce er så ekstra i disse dager, og jeg elsker det. Lmao. oscarsSowrong : Beyonce gjorde en god jobb. Grunnen til at hun er så vellykket, er fordi hun ikke lar haterne komme til henne og unngår kontrovers. Ikke hater, setter pris på folk. Grammys: Største stjerner som ikke vunnet beste nye artist Best Country Solo Performance: « Min kirke, » Maren Morris atypisk : Få det, Maren! Slår alle disse veteranene! Gjør opp for det beste nye kunstneren! Ytelse: Bruno Mars (« Det er det jeg liker ») guscruz : Bruno har et så godt øvre register. Aint2Proud2BEG : Bruno unnlater aldri å underholde. En av mine fave samtidige sangere. Få « 24k magisk », hvis du ikke allerede har det. Ytelse: Katy Perry og Hopp over Marley (« Chained To Rhythm ») Benitodelicias : Cool ytelse, selv om sangen fortsatt suger. grégory leblanc-delisle : Seriøst Katy Perry var fantastisk, og jeg liker ikke engang henne. Hun var veldig bra live og få en stående ovasjon. Hennes sang hadde en ekte melding! Grammy Awards 2017: Hvordan gjorde James Carden som vert? [Poll] ytelse: William Bell og Gary Clark Jr. (« født under et dårlig tegn ») cnmem10 : Damn Mr. Bell visste bare 90% hvordan det er gjort! Best Urban Contemporary Album: « Lemonade, » Beyonce Joesilver : Jeg er overrasket over at hun ikke reddet denne talen for årets album. Med mindre hun ikke vinner? God tale forresten. atypisk : Hun vet bare hvordan disse velgere opererer og ønsket å få henne tale hørt uansett. Margaret Cho Shouts ‘f *** Donald Trump!’ på Grammy Awards etter å ha mistet det beste komediealbumet Ytelse: Maren Morris og Alicia Keys (« en gang ») sverd : Go Maren !!! Så talentfull !!! lovc : Alicia nøkler og Maren Morris var fantastisk! Ytelse: George Michael hyllest av Adele (« FastLove ») Rinolo Twenty-to : Queen Adele, hun respekterer virkelig hennes kolleger. OscarsSowrong : Mye bedre Adele, god beslutning om å starte på nytt. timberlake01 : « FastLove » ytelse er langt bedre enn « hei » en. Hun spikret nettopp den babyen! Ron Howard, Brian Grazer Bare en Tony unna Egot etter Grammy Win for ‘The Beatles: Åtte dager i uken – Touring Years’ Best Rap Album: « Coloring Book, » Chance Rapper cnmem10 : Chance er sååå søt! lovc : sjanse rapper vant rap album !!!!!! Jeg er definitivt i himmelen !!!!!!!!!!!! Karol : Hva kampanjer hardt kan gjøre. Ytelse: Lady Gaga og Metallica (« moth i flamme ») Benitodelicias : Vel, noen blir sparken i kveld, det er sikkert … Hvorfor gikk han ikke til hennes mikrofon før ???? Philip : Dette gjør Beyonce’s ytelse ser ut som strep i « Sophie’s Choice » lol. Grammy Awards 2017 Vinnerne: Beste prediksjonsresultater av våre redaktører og brukere Ytelse: Sturgill Simpson og DAP-kongene (« rundt deg ») guscruz : Simpson drepte den. Fantastisk!!! Lord Freddy Blackfyre : Det var en kraftig ytelse. Ytelse: Bee Gees Tribute (Demi Lovato, Andra Day, Tori Kelly, Little Big Town) OscarsSowrong : Bee Gees er ment å være morsomme. Ikke likte det så langt. Jeg vet hvorfor, folk er over å synge det – ikke ha det gøy med teksten. Power : demi er en god sanger, men hennes roping for å treffe høye notater er så hilariously irriterende. 2017 Grammy Awards: Full liste over vinnere i alle 84 kategorier Årets sang: Adele & Greg Kurstin, « Hei » grégory leblanc-delisle : Celine Dion: inngangen til natten Andy Robinson : yassss adele, du bedre slay! Gratulerer med Soty! Ytelse: En stamme kalt Quest og Anderson Paak (« Award Tour », « Movin bakover » og « Vi folket … ») Benitodelicias : #presidentagentorange visste ikke at Rythym Nation også fikk en hyllest … atypisk : Stunning ytelse! Håper en stamme som heter Quest blir nikket for dette neste år! Grammy Awards 2017: Lyndsey Parker (Yahoo Music) Topper Alle eksperter som spiser vinnere Ytelse: Prince Tribute (Tid, Bruno Mars) cnmem10 : Hvorfor gjør tiden sin sanger i en prins tribute? Aint2Proud2BEG : Så Prince får to sanger og George Michael får bare en? Åh, jeg ser hvordan det er. * SIDE EYE * Nathan : Bruno Mars er rett og slett fantastisk kunstner … hva en hyllest. Ytelse: Chance The Rapper, Kirk Franklin og Tamela Mann (« Hvor bra » og « alt vi fikk ») lovc : sjanse rapperen var stor. Ytelse: John Legend og Cynthia Erivo (« Gud vet bare » i Memoriam) guscruz : Jeg elsker Cynthia Erivo. En åpenbaring fra « The Color Purple. » atypisk : cynthia erivo! Hadde ingen anelse om at hun sang med John Legend på i Memoriam Tribute. Stellar! Topp 20 beste Grammy forestillinger av all tid Registrering av året: « Hei, » Adele guscruz : Jeg tror ikke at noen noen gang har kastet skygge på sin far som Adele bare gjorde. Lolllll! Årets album: « 25, » Adele Richard Aniston : Ugh! Philip : suge det beyonce haha! xtina : honning, jeg ringte det fra den dagen nominasjonene ble annonsert. Jeg visste at Adele ville feie. Nå kan Beyhive lukke f *** opp! Power : Jeg skulle ønske de kunne ha splittet det på en eller annen måte, men jeg er så glad at Adele ropte ut Bey. De er begge så nådig og talentfulle.

    Latest Posts