More

    Grammys president Neil Portnow adresserer beyonce tap til adele

    Det var et annet rent feie for adele på Grammys på søndag. Hun vant alle fem av hennes nominasjoner, og da hun skutt opp Album i året for « 25 » – hennes andre seier i den øverste kategorien etter « 21 » for fem år siden – innrømmet hun lett at hun røtter for Beyonce < / sterk> å vinne for sin kulturelle og kritiske sensasjon « limonade ». Poll: Var Beyonce lurt ut av Grammys av Adele? I intervjuet med Pitchfork, tar opptaket Academy President Neil Portnow dette tredje tapet av Beyonce for Album of the Year, men avviste ideen om at det var ned til rase. « Vi gjør ikke, som musikere, i min ydmyke mening, lytter til musikk basert på kjønn eller rase eller etnisitet. Når du går for å stemme på et musikkstykke – minst måten jeg nærmer meg på – er du nesten satt en blindfold på og du hører. Det handler om hva du reagerer på og hva i tankene dine som en profesjonell virkelig stiger til det høyeste nivået av fortreffelighet i et gitt år. Og det kommer til å være veldig subjektivt.  » Faktisk, som Portnow forklarer, « Når vi sier Grammys, er det ikke en bedriftsenhet, det er de 14.000 medlemmene av akademiet. De må kvalifisere for å være medlemmer, noe som betyr at de må ha registrert og frigjort musikk, og så er de slags eksperter og det høyeste nivået av fagfolk i bransjen.  » Så, kanskje det er mer av et aldersproblem. Recording Academy-medlemmer pleier å være eldre, mye som Oscar-velgere. Grammysene ville gjøre det bra å lansere et lignende oppsøkelsesprogram som den som er initiert av Motion Picture Academy i fjor. Forutsi Oscar-vinnere nå; endre dem til 26. februar Pass på å gjøre dine Oscar-spådommer. Vekt i nå med dine valg slik at Hollywood-innsidere kan se hvordan filmene deres går i våre Oscar-odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer rett fram til like før vinnere blir annonsert 26. februar klokka 17:00 PT / 8: 00 PM ET. Og bli med i den voldsomme debatten om Oscarene som foregår akkurat nå med Hollywood-innsidere i våre fora.

    Latest Posts