More

    Grammys ratings opp med 1 million seere, men ned i nøkkel demo

    Søndagens Grammy Awards lovet en kamp av to musikkdivas som adele og beyonce møtt av for topp æresbevisninger. Bare over 26 millioner seere innstilt til CBS for å finne ut hvem som ville vinne (Adele feide de store tre løpene). Kudocast registrerte en 7,8 rating i den annonsevennlige 18-49 demoen. Til sammenligning hadde fjorårets Oscars 34 millioner seere, mens januars gyldne globes trakk 20 millioner. 2017 Grammy Awards: Full liste over vinnere i alle 84 kategorier Mens det samlede nummeret var oppe med litt over 1 million på fjorårets show, som ble holdt mandag 15. februar, var demoen oppe på bare 1%. I motsetning til i fjor møtte musikkens største natt sterk konkurranse i år fra retur av AMC Monster Hit « The Walking Dead. » Grammy Awards 2017: Hvordan gjorde James Carden som vert? [Poll] At Grammys klarte å rally denne mange eyeballs er et testament til god markedsføring. Imidlertid står det fortsatt som den tredje laveste noensinne, bak fjorårets (24,95 millioner) og 2009-utgaven som fortjente et publikum på bare 19 millioner. Sammenligning av ratingene til to år siden, da det også ble sendt på en søndag motsatt « The Walking Dead », var Grammysene oppe med bare under 1 million seere, men ned i A18-49-demoen ganske dramatisk (fra 8,5).

    Latest Posts