More

    Margaret Cho Shouts ‘F *** Donald Trump!’ På Grammy Awards Etter å ha mistet Best Comedy Album

    Noe forteller oss margaret cho vil ikke bli invitert til det hvite huset når som helst snart. Etter å ha mistet 2017 Grammy Award for Best Comedy Album, Cho, som var vert for Live Online Premiere Ceremony, sa at hun skulle gi henne aksept tale uansett. « F *** Donald Trump ! » Hun ropte inn i mikrofonen, så mange til stede jublet henne på. Cho er ikke fremmed for politisk humor, etter å ha blitt nominert til en Emmy-pris i 2012 for å spille Kim Jong-il på « 30 rock ». Men dette er første gang hun faktisk brukte så sterkt språk i en levende offentlig setting. Gikk komikeren for langt? Gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor. Patton Oswalt (« snakker for clapping ») vant Grammy for beste komediealbumet, slår ut cho (« American Myth »), David Cross (« … Amerika … flott … « ), tig notaro ( » boyish girl avbrutt « ) og Amy Schumer ( » Live på Apollo « ). Oswalt ga en lidenskapelig aksept tale på podiet, og sa at Cho og Cross bidro til å påvirke ham i sine tidlige dager, mens Notaro og Schumer hindret ham, så sterk. Etter at Oswalt forlot scenen, returnerte Cho senere for å introdusere neste presentatør, og det var da hun gikk etter president Trump. Dette er Cho’s andre nominasjon på Grammy Awards etter å ha tjent et bud på « CHO ​​avhengige » i 2013; Hun mistet den tiden til Jimmy Fallon (« blåse buksene dine av »). Grammy album av året: Alle 58 vinnere i musikkhistorie Andre tidlige bemerkelsesverdige vinnere i 2017 Grammy Awards inkluderte adele (beste pop solo ytelse og beste pop vokal album), beyonce (beste musikkvideo), David Bowie < / Strong> (Best Alternative Music Album og Best Rock Performance), Carol Burnett (Best talt Word Album), The ChainSmokers feat. Daya (Best Dance Recording), Chance Rapper feat. Lil Wayne og 2 chainz (best rap ytelse), Drake (Best Rap / Sung Performance og Best Rap Song), Ziggy Marley (Best Reggae Album), Maxwell (Best R & B Song), Tim McGraw (Best Country Song), Megadeth (Best Metal Ytelse), Willie Nelson (beste tradisjonelle popalbum), pentatonix feat. Dolly Parton (Best Country Duo / Group Performance), Sturgill Simpson (Best Country Album), Solange (Best R & B-ytelse), Justin Timberlake (Best Song Skrevet for Visual Media) og John Williams (best score soundtrack for visuelle medier). Se hele listen over Grammy-vinnere.

    Latest Posts