More

    Var Beyonce lurt ut av Grammys av Adele?

    adele trakk av et rent feie på Grammys på søndag, og vunnet alle fem av hennes nominasjoner, inkludert toppprisen på årets album for « 25. » Men når det motvillig aksepterer prisen, innrømmet hun lett at hun røtter for Beyonce for å vinne for sin kulturelle og kritiske sensasjon « lemonade ». Som markerte det tredje tapet for Beyonce for årets album. Hun ble bestedet i 2010 for « Jeg er … Sasha Fierce » av Taylor Swift (« Fearless »), som i 20 år ble den yngste vinneren noensinne. Beyonce var tilbake i jakten i 2015 med sin selvbetegnelse, men ble kantet ut av beck for « morgenfase ». ( en tidligere versjon av dette elementet feilaktig rapportert at det var et album som er oppkalt for seg selv. ) Innspillingsakademiet presidenten Neil Portnow Forklart dette tredje tapet for Beyonce ved å si: « Når du går for å stemme på et musikkstykke – minst den måten jeg nærmer deg på – er du nesten en blindfold på og du lytter. Det handler om hva du reagerer på og hva i tankene dine som en profesjonell virkelig stiger til det høyeste nivået av fortreffelighet i et gitt år. Og det kommer til å være veldig subjektivt.  » Hvem tror du burde ha vunnet album i året? Stem i vår undersøkelse under og så høres av i kommentarseksjonen. Forutsi Oscar-vinnere nå; endre dem til 26. februar Pass på å gjøre dine Oscar-spådommer. Vekt i nå med dine valg slik at Hollywood-innsidere kan se hvordan filmene deres går i våre Oscar-odds. Du kan fortsette å endre dine spådommer rett fram til like før vinnere blir annonsert 26. februar klokka 17:00 PT / 8: 00 PM ET. Og bli med i den voldsomme debatten om Oscarene som foregår akkurat nå med Hollywood-innsidere i våre fora.

    Latest Posts